Clixsense Yabancı siteler icerisinde guvenilir ve odeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) sitesidir. Ama binlerce Turk uyesi bulunmaktadır. Clixsense.com' a uye olduktan sonra yapmanız gereken sadece acılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak icin task ve offer gorevlerini yapabilir ayrıca referans kazanarak clixsense ile daha fazla kazanabilirsiniz.

Diğer ptc sitelerine gore oldukca farklı bir kazanc sitemi var yani şoyle ki sadece reklamlara tıklayarak para kazanmıyorsunuz, clixsense de oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt reflerinizin reklam tıklarından , uyelik yukselmelerinden, alt uyelerinizin reklam satın almalarından komisyon kazanabileceğiniz, aynı zamanda Task adı verilen gorevler ve Offers adı verilen anket secenekleri ile farkını ortaya koyan bir sitedir.

Clixsense'de olabilecek her turlu alternatif para kazanma teknikleri duşunulmuş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Yaptığınız gercek referans uyeler surekli alt uyeniz oluyor ve değişmiyor.

Peki Clixsense.com'dan nasıl para kazanılır?

1) Sitede acılan reklamları tıklayarak

8 katlı referans sistemini destekleyen cok az PTC sitesi vardır.

2) Clixsense de bulunan ClixGrid oyununu oynayarak gunde 5$ kadar kazanma şansınız var.Standart( ucretsiz) uyelerin her gun 25 oyun hakkı Premium (Ucretli)uyelere ise 50 oyun hakkı verilmektedir..(Clixsense ozel bir oyun)

3) Son olarakda yeni eklenen site ici gorevleri yaparak gunde 3'$ kadar sadece bu oyunlardan kazanabilirsiniz, belkide daha fazla...

Az cok ingilizcesi olanlar oldukca mukemmel şekilde bu gorevlerden dolarları kapıyor, olmayanlarda zamanla ezber yolunu kullanıyor, kısacası her kez kazanıyor!

4) Bunların dışında birde Offers adı altında gelen anketleri doldurmanız size şaşıracağınız miktarda paralar kazandırıyor. Butun bu saydıklarımızı kullanarak omur boyu bir ek kazanc elde edebilirsiniz. ( 1 hafta once yaptığım 20 dakikalık bir anketten 1.75 dolar aldım, onemli olan server saati 00:00'a geldiğinde, cok gecmeden yapmak )

Odeme Kanıtım:

Bu kazancım yaklaşık 1 haftalık kazancımdır. Onceden gelen paraların ekran goruntusunu almadım.

Refli Link

Refsiz Link

Okuyan herkese teşekkurler, eğer yardımım dokundu ise lutfen refimden uye olunuz. İyi gunler.