Ben bir Android uygulaması yapmak istiyorum, daha sonra bunu Play Store da yayınlayacağım. Play Store da yayınlamak icin Google Play Geliştirici Hesabım var. Fakat uygulama yapmak icin kodlama bilgim yok.

İlgi alanına giren arkadaşlar bilir, kolay Android uygulaması yapan belki yuzlerce site var. Benim istediğim şoyle:

Bir YouTube kanalım var. Oyun videoları yukluyorum. Ve bu kanalımın bir de Facebook hesabı var. Kanalı henuz yeni actım. Belki daha sonra Twitter, Google+, Instagram hesabı falan da acabilirim kanal icin. Ama şu anda yok. Ben bu kanalım icin uygulama yapmak istiyorum. Uygulamayı kullananlar YouTube a yuklediğim videoları, oynatma listelerini gorerek izleyebilecek. Bir de Facebook sayfasından paylaştığım gonderileri gorebilsin. Bir klasik iletişim menusu vs. vs. standart şeyler olacak, ve kesinlikle reklam olmaması lazım. Ve en onemlisi ucretsiz olacak

Buraya kadar okuyan bazı arkadaşlar belki kufur edecek, cok şey istediğimin farkındayım.

Ama internette nelerle karşılaşacağın belli olmuyor, belki aradığım şekilde benim bulamadığım fakat sizin bildiğiniz bir site vardır diye konuyu acmak istedim.

Aslında ben bir tane buldum. İsmi GoodBarber. Ama uyelik tarihin bittikten sonra para vermen lazım. Kısacası ucretsiz uyelik zamanın sona erdiği zaman uygulamada bir duzenleme yapmak istesem yapamıyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden sağolun