Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu acmamın amacı kesinlikle d-olandırıcılık değildir. Lutfen Konuyu b-altalayacak yorumlar yazmayın.

Şimdi konuya gelelim. Sadece 3 program calıştırarak ayda 150 tl kazanmak isterseniz size bir onerim var. Bunu şu şekilde duşundum. Hitleap,lienscash ve ve stormptp sitelerini biliyorsunuzdur belki. Bu siteler son derece guvenilir sitelerdir ve kolayca para kazanılabilir. Bu yuzden bir grup calışması ile iyi bir gelir elde edilebilir. Size vereceğim 3 program ile gunde 5-15 saat arası programları calıştırıp para kazanıcaz ama buradaki onemli nokta referans işi olucak. Yani siz benim referansımla uye olursanız elde edilen gelir 100 kat artar ve herkesin kazancı iki veya 3 kat artar . Siz bu sitelerden para kazanmıyorsunuz ( İsterseniz kendi yontemlerinizle kazanabilirsiniz ). Ama bana kazandırdıklarınızı ben size geri oduyorum. Sistem cok basittir . Diğer programlara da vereceğim linkleri ekleyerek para kazanıcaz.
Gunde 5 saat online olduğunuzu varsayarsak kazanıcağınız para yaklaşık 50 TL. Her ay odemelere 10 TL zam yapılacak ve 150 TL olunca sabitlenecektir.
Hepsi bu kadar. İlgilenen arkadaşlar varsa skype dan eklesin ya da pm atsın.

Lutfen guvenilir kişiler gelsin. 5 lirayı alıp giderseniz bu size yakışmaz.Sonunda kaybeden yine siz olursunuz.

Kesinlikle d-olandırıcılık soz konusu bile olamaz.

On odeme olarak paypal mailinizi bana skype dan gonderin ve 5 TL nizi alın.

Katılmak isteyen herkesi facebook grubunda topluyorum arkadaşlar : FACEBOOK GRUBU

skype adresim : ramazancimen85