Evet arkadaşlar eminim aranızda benim gibi 5-10 civarı PTC sitesi takip edeniniz vardır. Fakat bu gununuzun buyuk zamanını harcıyor. Bu yuzden kullandığım PTC sitelerini 3e indirdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..
(REFİM OLARAK KAYIT OLURSANIZ ve YARDIMCI OLABİLDİYSEM KONUNUN SAĞ UST KOŞESİNDEKİ DEĞERLENDİRMEYE TIKLARSANIZ SEVİNİRİM )
1. Clixsense
1.33$lık dondurmalar ile iilgili toluna anketi vardır kacırmayın
zaman: 30/03/2014 12:30
İlk sırayı Clixsense'ye vermemin nedeni Anketleri doldurarak cok rahat para kazanabilirsiniz. Clixsense nin tek eksi yanı Ref. Kiralanmıyor olması. Fakat surekli takip ederseniz anketleri yakalayarak cok uğraşmadan gundeen az 1 dolar kazanabilirsiniz. anket yakalamanın puf noktası Anket sayfasındaki Profilinizi(sayfanın ustunde PROFİLE yazar) doldurmanız ve 1-2 saatte bir girip anket var mı diye kontrol etmelisiniz.
Odeme kanıtı:
Refli kayıt icin: TIKLAYIN
2.ProBux
2 numara olarak probux'ı oneriyorum. Probux ta kazanmak icin bir sure reklamlara tıklayıp kazandığını parayla ref kiralamanız gerekiyor. Ref tıklamaları cok iyi(genelde 1.7-2.5 arası) o yuzden refler iyi kÂr getiriyor.
Odeme kanıtı:
Ref.li Kayıt icin: TIKLAYIN
3.ExPreBux
Arkadaşlar bu site yeni acılmasına rağmen bana en kısa surede en cok kazandıran PTC sitesi oldu 2 kez odeme istedim ikisinide gonderdilr sıkıntı yok yani . Yeni site olduğu icin Ref kiralamalar 0.5$ omur boyu kiralıyorsunuz Buda cok iyi min cashout 0.1$...
Odeme kanıtı:
Ref.li Kayıt icin: TIKLAYIN
Arkadaşlar bazıları ExPreBux bile varken neobux vesaire neden yok diyebilir. Bu konuyu benim gibi pre. VS uyelik alamayacak yatırımsız kazanmak isteyenler icin yazdım. Eğer standart uyeyseniz NeoBux kiralanan Ref. ler cok az tıklıyor ve coğunlukla zarar ediyorlar.(unutmayın refleri yeniledikce e para harcıyorsunuz...) son olarak refimle kayıt olun lutfen birlikte kazanalım