Google hesabıma giriş yapmaya calıştığımda ve şifremin doğru olmasına rağmen sorun yaşıyorum. Hesaba telefon no ekli değildi ama ikincil kurtarma e postası eklemiştim ve bu e postaya da erişimim var fakat Google hesabıma e postam ve şifrem ile giriş yapıyorum karşıma siz olduğunuzu doğrulayamadık kurtarma secenekleri ile ilerleyin diyor. Bende ikincil e postamı sectiğimde doğrulama kodu gonderiyor gelen kodu girince şoyle bir uyarı mesajı alıyorum. ''Google 30 gun icerisinde hesabınızda oturum acmak icin bir bağlantı alacaksınız diyor!'' Sıkıntı yok bekleriz beklemesine de bu sure benim icin cok fazla butun işlerimi Google hesabı uzerinden yaptığım icin aşırı derecede mağdur oluyorum. Bir gun bir gundur benim icin hatta 15 gun oldu halen bağlantı ikincil mailime gelmedi. Sizlerden ricam bu sorunu farklı şekillerde bir an once hemen nasıl duzeltebilirim? Google hesabıma bir an once nasıl kavuşabilirim? Bizzat Google destek ekibine ulaşabilsem gerekli tum bilgileri a dan z ye vermeye razıyım lakin araştırmalarıma gore cok kolay olmuyor. Geri bildirim ve diğer Google hesaplarımdan ikincil e-posta hesabımdan vb, Google urunlerine vb, mail atmama rağmen geri donuş alamadım. Farklı bir fikri veya bildiği yontem varsa bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkurler.
Dosya Ekleri IMG_20230524_181617.jpg 43,7 KB · Goruntuleme: 40
IMG_20230524_181617.jpg 43,7 KB · Goruntuleme: 36