Projeme Ortak Arıyorum Arkadaşlar
Onlinesi Yuksek ve Ozen Gostericek Olan arkadaşlar Konu başlığı altında bildirimlerini Yapabilirler..
Proje Konusu :
Domain Adı: TeshirSepeti.Com
Bu domain uzerinde Herturlu Ucretli Ve Ucretsiz Scriptlerin Sunumu Yapıcaz Domainin Teshir anlamı; Sunum olduğu icin boyle bir proje duşundum Ama destek lazım tabiki..
Napıcaz İnternetteki Web Scriptlerini Sitemizde Yayınlıcaz ve Gerekli olan Tum ozelliklerini Eklicez.
Ucretli Scriptlerin Satışını Script Sahibiyle birlikde Satışa Cıkartıcaz..
Domaine bir E-ticaret scripti kurdum bir kac duzenleme ile dahada geliştiriceğimize inanıyorum..
Piyasada Elbbete Bu konu uzerine baya bir sistem var ama daha farklı bir konuma getiricez..
Ucretli Scriptleri ,Script sahipleri dilerse acık artırma ile satabilecekler ve fiyat teklifi alabilecekler..
Şuanda Paypal odeme kurulumu Duzenlemekdeyim ileride Kredi kartı odemeside Yapılabilecek..
Ortak Olacak Arkadaşlarda Aranan Ozellikler :
- Script duzenleme Hakkında yeterli bilgiye sahip olmaları
- FTP & Photoshop & Dreamweaver Kullanabilen
- Ucretsiz Scriptleri Calıştırıp hatası olan yerleri duzelterek Kullanıcıya sunabilmek
- Database ve Mysql'da yeteri kadar bilgiye sahip olması
Ne kazanıcaz :
- Scriptini Satmak isteyen Arkadaşlarla İletişime Gecicez Aracı gorevi gorerek Satışını Biz yapıcaz ve kazancımız Script yazarı tarafında belirlenicek..
- Adsense ve Diğer Reklam şirketlerinden gelecek olan gelirler..
- Kişisel Reklamlar ve Tanıtım Scriptlerinden gelen kazanclar..
Ciddi olan arkadaşlar Pm atabilirler..
Bu Konu Hakkında duşunceleri olan arkdaşlarda duşuncelerini ahlak kuralları cercevesinde Belirtebilirler..
Not: Bilgiler guncellendikce konuda guncellenicektir.