--------------------------------------------------------------------------------
Geleceğin Mesleği Sizi Bekliyor! Learnedin.com'dan Enocta İşbirliğiyle Adobe, Apple, Facebook, Google, Cisco, CEH ve Microsoft Bilgi Teknolojilerinin Tamamını Kapsayan Sertifikalı Hazırlık Eğitimleri %90 Fırsatla 99 TL yerine 9,90 TL!
Learnedin.com'la hayatınız değişiyor! Facebook, Google, Adobe, Apple, Cisco, CEH (Certified Ethical heker) ve Microsoft uygulamalarının hepsini kapsayan sertifikalı eğitimlerinizle yepyeni bir kariyer sizlerle!
Learnedin.com ve enocta.com'un işbirliğiyle duzenlenen eğitimlerinizle geleceğin mesleğine sahip olma fırsatı ayağınıza geliyor!
Evinizin rahatlığında, online olarak yararlanabileceğiniz sertifikalı eğitim programları sayesinde istediğiniz anda istediğiniz yerde eğitim gorebilirsiniz.
Hazırlanabileceğiniz sertifika programlarından bazıları: Apple Iphone/IPad Application Development - Facebook Application Development - Google Search Engine Optimization - Microsoft Yazılım / Sistem - Cisco Network - Certified Ethical heker ve Kişisel Gelişim Eğitimleri
Nasıl Yararlanırım
Bu Groupon Learnedin.com aracılığıyla Facebook, Google, Adobe, Apple, Cisco, CEH (Certified Ethical heker) ve Microsoft bazlı sertifikalı hazırlık eğitim programlarının hepsi icin 1 aylık uyelik sağlamaktadır.
Dilediğiniz kadar Groupon satın alarak uyelik surenizi uzatabilirsiniz. 20 Ocak - 20 Mart tarihleri arasında ilk kayıt icin başvurmanız gerekmektedir.
Programdan yararlanabilmeniz icin satın aldığınız Groupon ile 20 Ocak tarihinden itibaren size e-mail ile gonderilecek olan kullanıcı adı ve şifresi ile Learnedin.coma giriş yapmanız gerekmektedir.
Learnedin.com Call Center: 0212 386 24 10
Buradan Kayıt Olup sipariş verebilirsiniz. Sadece 24 Saat gecerli.
Gune Facebook sayfanızı kontrol ederek başlıyor, aklınıza takılan ilk soru işaretinin peşine Google arama motorunun yardımıyla duşuyor, Microsoft ve Apple programlarının size sağladığı avantajlarla hayatta her an bir adım one gecmeye cabalıyorsunuz.
Geleceğin ışıltısı gunun uzerine duşerken hayat yepyeni bir teknolojinin ve bambaşka bir iletişim biciminin uzerinde şekilleniyor.
Milyarlarca dolarlık bir hacme ulaşan bu yepyeni dunyaya adımınızı atmaya var mısınız?
Geleceğin Mesleği Sizi Bekliyor! Learnedin.com'dan Enocta işbirliğiyle Adobe, Apple, Facebook, Google, Cisco, CEH ve Microsoft Bilgi Teknolojilerinin Tamamını Kapsayan Sertifikalı Hazırlık Eğitimleri %90 Fırsatla 99 TL yerine 9,90 TL!
Hızla gelişen teknoloji, etkisini eğitim alanında da gosterdi ve alternatif eğitim yontemleri her gecen gun hayatımıza daha fazla girmeye başladı.
21. yuzyılın başlarında İngiltere, Amerika ve Avustralya gibi ulkelerde ileri seviyede kullanılmaya başlanmış olan e-eğitim sayesinde milyonlarca insan uzaktan eğitim teknolojileri ile bilgilerini geliştirmiş, bireysel ve kurumsal anlamda eğitim ihtiyaclarını karşılamıştır. Gunumuzde ozellikle akademik ve mesleki eğitim alanında yurtdışı ve yurticinde bir cok akademik kurumda geleneksel (yuz yuze) eğitimden uzaktan eğitime geciş sureci coktan başlamış bulunmaktadır. Ulkemizde de bir cok universitede hem lisans hem de yuksek lisans seviyesinde uzaktan eğitim programları mevcuttur.
Ulkemizde de var olan tum elektronik eğitim cozumleri gibi dunyada bulunan ornekler de her gun gelişmeye devam etmekte, bireylerin beklentileri ve ihtiyacları her gecen gun artmaktadır. Bu talepleri karşılayabilecek bir elektronik eğitim sistemi ancak e-eğitim 2.0 Sosyal Paylaşımlı Eğitim Platformu konseptinin bileşenlerini iceriyor ise başarıya ulaşacaktır.
e-eğitim 2.0 Sosyal Paylaşımlı Eğitim Platformu Nedir?
Hedef, bireyin bilgi ve becerilerinin doğru kurgulanmış etkileşimli bir platform uzerinden maksimum duzeye taşınmasıdır.
Başarılı bir e-eğitim 2.0 Sosyal Paylaşımlı Eğitim Platformu icin aşağıdaki bileşenlerin doğru oranlarda aktarılıyor olması mutlak başarıyı getirecektir:
Turkiyede bir ilk! Kendini geliştirmek isteyen tum bireylere dunyada en cok kazandıran alanlarda sertifika programlarına hazırlık eğitimleri:
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON HAZIRLIK EĞİTİMLERİ
Apple iPhone/iPad Application Development
Facebook Application Development
Google Search Engine Optimization
Certified Ethical heker
Microsoft Yazılım Uzmanlığı
Microsoft Sistem Uzmanlığı
Adobe Sertifikalı Tasarım Uzmanlığı
Cisco Network Uzmanlığı
KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ
Zaman Yonetimi
Yonetim Becerileri
Temel Satış Becerileri
Muzakere Becerileri
İleri Satış Becerileri
Finans Yonetimi Temelleri
E-oğrenme Nedir?
E-oğrenme; oğretmen ve oğrencinin aynı ortamda ve aynı anda bulunmalarına gerek kalmadan, internet teknolojileri aracılığı ile gercekleştirilen eğitim ve oğrenim faaliyetleridir. Oğrenciler, sunulan ders iceriklerine istedikleri zaman ulaşabildikleri gibi e-mail veya tartışma odaları gibi etkileşim aracları ile kendi aralarında veya eğitmen ve konu uzmanları ile iletişim kurabilirler.
E-oğretimin Faydaları
Oğrenme zamanına e-oğrencinin karar vermesini,
İnternet erişiminin olduğu her yerden eğitimlere ulaşabilmeyi,
E-oğrencinin, kendi oğrenme hızında, istediği zaman, istediği kadar oğrenmesini,
Eğitimlere ve bilgiye tekrar tekrar ulaşılabilmesini,
Eğitmenlere ve konu uzmanlarına e-mail ve forum gibi ortamlarda surekli olarak erişimi,
Eğitim masraflarından tasarrufu sağlar.
Enocta Hakkında
Enocta, kurumların e-oğrenme, eğitim ve gelişim icin ihtiyac duydukları hizmet ve urunleri tek bir catı altında toplayarak, tek noktadan cozumler uretmek amacıyla 1999 yılında kurulmuş, oncu ve yenilikci bir firmadır.
Enocta 2006 yılından itibaren, kurumların eğitim ve gelişim sureclerini tumuyle yoneten sistemler kurmaya başlamıştır. Enocta tarafından geliştirilen eğitim yonetim sistemi, e-oğrenme sureclerinin yanı sıra, talep toplama, planlama, kaynak ve butce yonetim fonksiyonları ile, eğitim ve gelişim surecinin tek noktadan yonetilmesini sağlamaktadır.
Enocta, e-oğrenme, karma eğitim (e-oğrenme ile entegre sınıf ici eğitim modeli) ve eğitim yonetim sistemleri alanlarında, en ust kalitede cozumler ve yenilikci yaklaşımlar sunmaya devam etmektedir.
Tek Noktadan e-Oğrenme
Faaliyetlerini İstanbul ve Ankarada surdurmekte olan Enocta ekibi, bugune kadar yaklaşık 150'nin uzerinde kurumsal muşteri ve 700.000'den fazla kullanıcıya hizmet vermiştir.
Tek Noktadan e-Oğrenme felsefesi ile hareket eden tecrubeli Enocta ekibinin ortak amacı;
* Kurum hedeflerinin gercekleşmesi icin bilgi uretimi ve paylaşımında hızlı ve etkin cozumler sunmak,
* Kurumlarda yurutulmekte olan eğitim sistemi ile entegre yeni oğrenme cozumleri geliştirmek,
* Eğitim sureclerinde etkinlik ve sureklilik sağlamak,
* Farklı uzmanlık alanlarındaki calışanlara, profesyonel ve kişisel gelişimleri icin yeni araclar sunmak,
* Eğitimde yenilikci ve butuncul bir bakış acısı yaratmak ve
* Uzun soluklu bir işbirliği icinde calışmaktır.
Enocta ile artık oğrenmek daha verimli, daha keyifli ve surekli!