Merhaba değerli iyinet sitesi sakinleri,

Daha once kurum olarak yapmış olduğumuz kitap satış faaliyetlerimizi internet ortamına dokerek satışını yapmak amacıyla www.kitapokusak.com u kurduk.Bircok yayınevinde en uygun fiyatlar ve indirimleri vererek Turkiye’de kitap hattında başarılı bir noktaya gelmek icin calışmalar yapıyoruz.

Bu calışmalar kapsamında webmaster arkadaşlarında desteğini almak ve onlara da maddi ve manevi olarak destek olabilmek amacıyla satış ortaklığı sistemini sitemiz icin yazdırdık fakat uygulamaya koymadan once sizlerinde goruşunu almak istedik.

1- Sizce ilk defa boyle bir sistemi uygulayacak bir kitap sitesi olarak nelere dikkat etmeliyiz?
2- Sizce kitap satış sisteminde sizlere ayrılabilecek yuzde payı ne olmalıdır? Ve ne kadar liralık bir kazanca ulaştığında odeme yapılmalıdır?
3- Bu sistem icinde deneyimli olan arkadaşların bizden istedikleri ozel bir uygulama var mı? Daha once deneyip de başarılı olamadıkları odeme alamadıkları memnun olmadıkları sistemlerde ne gibi yanlış uygulamalar gorduler?

Nacizane yazdığım paylaştığım bu sorularla başınızı ağrıttım kusura bakmayın siz webmaster arkadaşların değerli goruşlerinizi alarak hareket etmek istedim.

Bu arada kitap satış sitemiz yeni ama kurum olarak Turkiye’nin ozellikle dini eserler yayıncılığı konusunda zirvede olan yayın evlerinden biriyiz bu konuda bir tereddudunuz olmasın biraz site uzerinde gezip araştırırsanız zaten gorursunuz hangi yayın evi olduğumuzu.

Umarım beraberce cok guzel calışmalarda beraber olacağız.

Goruşmek uzere diyerek değerli fikirlerinizi bekliyorum