Merhaba arkadaşlar.

www.izsur.com adlı siteyi belki bazılarınız biliyordur. Gecen sene nisan ayında actığım bu site 1-2 ufak tefek Facebook baglantıları ile şu anki konuma gelmiştir.

Sisteme Temmuz 2010 tarihinden itibaren soru eklenmemiştir. Zira bu tip sorular hazırlamak hem akıl hemde iyi bir araştırma isteyen birşey. En onemliside ZAMAN!

İz Sur! bir cok buyuk web sitesinde buyuk şaşkınlıklar yaratan acıklamalar ile tanıtılmıştır. Hatta PCNET dergisinde bile yayınlanmıştır. 3 yarışmacımıza Kingston 128Gb Flash bellek vermiştim. Ki yeni surecte Gittigidiyor, Hepsiburada , Hızlıal gibi firmaların sponsorluğuyla daha buyuk hediyeler vermeyi planlıyorum.

Calıştığım iş nedeniyle soru eklemekte zorlanıyorum. Bu nedenledir ki yaklasık 5-6 aydır sitede yeni soru yok. Buna rağmen hergun yeni uyeler kayıt olmakta.

Aranızda gizemli şeyleri ve araştırmayı seven arkadaşlar varsa lutfen benimle irtibat kursunlar. En az 2 kişilik soru ekibi kurmayı duşunuyorum. Siz sadece "Şunu soralım. İpucu şu olsun." demeniz kafi. Diğer geri kalan butun ayarlamalar vs vs ben hallederim.

Ha bunun icin ne verebilirim? Acıkcası şu an icin ne yazıkki hicbirşey.... İz Sur! hakettiği başarıyı gecen sene sonlarında yakalamıştı lakin devlet kurumunda calışıyor olmak herşeyden elinizi ayağınızı cekmenizi gerektiyor. En azından yoruluyor ve ugrasamıyorsunuz....

Site tekrar aynı başarıyı kazandıgında (Ki bunun icin tanıtımlar yapıcam) ve maddi kazanc saglamaya basladıgında hakettiğiniz şeyi alırsınız arkadaşlar.

Umarım destek olabilecek birileri cıkar ha:

Şimdiden teşekkurler.