Merhabalar
Kategorisinde (domain, hosting, grafik vs gibi fakat tum kategoriler.) bilgili veya az bilgiye sahip araştırmacı arkadaşları projemizde yer almaya davet ediyorum.

Forum sistemi ve SEO : vBulletin ve vBSEO kullanılmaktadır.

Forum ile ilgili calışmalar surerken bir yandan da forum yonetim ekibini oluşturmaya karar verdik.

Forum acılışından itibaren sadece davetiyeli uyeliğe izin verecektir. Hic bir şekilde birisi tarafından davet edilmeyen kişiler uye olamayacaklardır. Az ama oz olmak herkes icin ozgun ve kaliteli bilgi demektir.

Bu forum projelerinde gelişim ve bilgi alışverişi oranlarına gore Webmaster arkadaşlara, Web tasarım konusunda kendisini geliştirmek isteyenlere Nacizane hediyeler hedefliyoruz.

Program lisansları basta olmak uzere, Bilgisayar, bilgisayar parcaları, monitor, Kitaplar vs gibi şeyler tabii ki bunlar şimdilik hedefte bekleyenler olması icin zaman alacak olan şeylerde olsa yapılacaktır.

Konuya donmek gerekirse Her kategori icin yonetici dememek daha doğru olur aslında editor arıyoruz. Gorevi sadece konu kilitlemek, kişi banlamak değil aynı zamanda mumkun olduğunca yazan kişilere destek olmak olan kişiler arıyoruz.

Konudan ve pmden iletişim kurabilirsiniz.
İyi calışmalar diliyorum.