Evet arkadaslar windows linux ve FreeBSD den sonra bugun Beos uda inceledim ilk izlenimlerim su sekilde linuxtanda FreeBSD dende daha kullanici dostu kurulum 15 dakika surdu ilk defa kuruyor olmama ragmen hic zorlanmadim internette hic bir yazi bulamadim konu ile ilgili hemen hemen her turden program var icinde turkce klavye ve dil destegi yok dikkat ettiyseniz turkce karakterleri yazamiyorum bence windowsa alternatif arayanlar icin guzel bir alternatif Turkce klavyeyi arastiracagim donanimlarimi sorunsuz tanidi dizustumun mausu (touchpad) linuxtada bsddede sorunluyken Beosta cok guzel calisiyor tum isletim sistemlerinde sorun cikaran 855GM ekran kartim guzel calisiyor windows sesi tanimazdi bu seside tanidi once vmwarede kurdum begenip hardiske kurdum linux ve windowsa ait bolumlari goruyor linuxsun grubu sadece windowsu otomotik gorurdu digerlerini elle girerdik Beos tum bolumleri otomotik kurdu kullandikca izlenimlerimi aktaracagim selamlar NOT internet digerlerinden daha yavas tarayici olarak mozilla beos var
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Linux
- Beos Izlenimlerim