Ben bunu hep yapıyorum, sabahlara kadar proje kurgulayıp domain sorguluyor, bir alan adı alıp tatlı bir huzur icinde hayallere dalarak yatıyorum ama...
Sabah uyandığımda başlıyorum hindi gibi duşunmeye...
Proje guzel ama yamato arkadaşım, ahh benim canım kardeşim, aması var...sonunda nefret ettiğin o cakma sitelerden biri cıkmasın ortaya? Bu iş ekip işidir, hani ya ekip ?
Guzel ulkemizin guzel webmasterları yurtdışı hostinglere meyletmeye başlamışken onlara referans noktası olacak bir sitenin bulunması, biraz daha acemilere odemesinden hesap aktivasyonuna kadar anlatılması, dertlerin tasaların paylaşımı vs. vs...
Bir de yabancı dil sorunu olan arkadaşların bir şekilde kandırılması, yanıltılması sonucu ortaya cıkan mağdurluklarının birlikte hareket ederek cozulmesi, en azından bir baskı gucu oluşturulabilmesi...
Bu ciddi ve sorumluluk isteyen bir proje.
Eğer ciddi bir oluşum ortaya cıkarsa ekibin icinde bulunmaya hazırım. Nasıl ciddi bir ekip? Bu mesajı okurken kodun algoritmasını veya veritabanı yapısını hayal etmeye, bu siteye ne guzel makaleler yazılabileceğini duşunmeye başlayan kişilerden oluşan bir ekip.
Reklamları nereye yerleştiriceğimizi site biterse en son birlikte duşunuruz
Saygılarımla...