Merhaba Arkadaşlar
Biz web masterların (adım atanların yahut bu işte usta olanların) bir coğunun zamanı bilgisayar başında gecmektedir. İster istemez real hayattan kopup asosyal kişiler haline gelmeye başlıyoruz.Peki bizleri bu calışmaları yaparken karşımıza ne zorluklar cıkıyor? Bazen sabahlara kadar calışıyor,bazen bilgisayar başında uykusuz gecirdiğimiz gunler hatta aylar oluyor.

Sesimizi duyurmanın zamanının geldiğini duşunuyorum. Bu duşuncemi(zi) somutlaştırmak adına ilk adımı atarak www.asosyaliz.com adresini aldım.

Projede yapılmasını planladığım;

Her web master (yada olma yolunda ilerleyen) kişiler sadece zamanının bir kısmını ayırarak BİZLER icin 1-2 sayfa yazı yazmasını istiyorum. Bir kişi 2 sayfa yazı yazsa 100 kişinin 2 sayfa yazdığını duşunursek 200 sayfalık bir kitap meydana gelecektir.Her yazıyı hazırlayan kişinin altında ismi gececektir. İlk basım olacağı icin yazılan kişi ve istenilen sayıya gore bir kitapevi tarafından kitaplarımız basılacak ve ilk sayımız olduğu icin hatıra amaclı kalacaktır. Eğer kitap ilgi gorur ve olumlu yonden eleştiriler alınırsa kitap sayısı artırılabilir ve Kitabın 2. Seri yada 3. Serisi şeklinde yayımlamalara devam edilebilir.

Sizce boyle bir proje nasıl olur arkadaşlar? Nasıl bir site yapmam gerekir? Proje hayata gecirildiğinde sizce 1 saatinizi ayırarak gundelik hayatınızın bir kesitini yazarmısınız ?

Proje Hakkında Olumlu / Olumsuz Her Turlu Goruşunuzu Bekliyorum Arkadaşlar. Okuduğunuz icin Teşekkur Ederim.

iletişim: [email protected]

PROJEMİZDE BİZLERE YAZILARI İLE DESTEK VEREBİLECEK ARKADAŞLARIMIZ:
Melis aJans