Peep beni deli edecek. Bir turlu anlaşamıyoruz; en guvendiğim sponsorlardan birisi olan Gittigidiyor hakkında...

Bu yuzden sizlere de sormak ve sizlerdeki durumu merak ediyorum. Ozellikle uzun zamandır kullananların fikirleri onemli. Forumda da bildiğim kadarıyla uzun suredir Gittigidiyor kullananlar var.

Şimdi sorumuz tık ve kazanc grafiği hakkında. Sitenizdeki tum verilerin (ziyaretci sayısı ve potansiyeli) ve reklam yerleşimlerin ayn kaldığını varsayarak bazen GG tıkları mesela 1 gunluk bazda 200 olarak gercekleşirken bazen bu oranın cok altına duşebiliyor. Mesela 50 oluyor, 100 oluyor... Peep te diyor ki odeme talimatı verdiğinde veya aklına estiği zaman bu tık oranını duşurmek icin birşeyler yapıyor. O yuzden bazen fazla bazen az tık cıkıyor. Bende diyorum ki kesinlikle yok oyle birşey. Oranların bazen yuksek bazen duşuk cıkmasının bunla alakası yok. Bazen GG reklamları dışında mesela cimri.com reklamlarını da gosteriyor veya bazende kampanyaların reklamlarını gosteriyor. Onlarda ilgi cektiği icin tık oranlar yukseliyor.

Sizlerin bu konudaki goruşleriniz nedir ?