Merhaba arkadaşlar

iyiNET e ozel, 20 arkadaşımıza 250 Mb Linux Hosting sponsoru oluyorum. Sitenize şu kodu yada şu reklamı ekleyin diye bir zorunluluk sunmuyorum fakat aşağıdaki nitelikleri karşılaması gerekmektedir. Cunku sunucularımda genelde kurumsal muşteriler bulunmakta ve sıkıntı yaşamak istemiyorum.

absurt icerik yasaktır İllegal Materyaller (Lisanssız mp3, Program, marez, Downloader, Virus, DDOS / SYN Attack Botları ...) barındırmak yasaktır. Yuksek hitli siteler barındıramam ne yazıkki Wordpress ve bunun gibi CPU yoran sistemler kullandıramam. Kullanılacaksada fazla hiti olmayan kişisel bloglar olabilir. Sunucu uzerinde radyo ve tv yayını yapmak yasaktır. Turkiye Cumhuriyeti Devletine ve Milletine Hakaret, Teror Yanlısı Makale, Resim, Video ve Muzik Barındırmak KESİNLİKLE yasaktır arkadaslar.
Maksat resmi bir şekilde işiniz yurusun. Sunucular Turkiye Datatelekom Datacenter'da barınmaktadır. Dileyen arkadaslar 188.125.175.1 - 256 arasındaki herhangi bir Ip e ping atarak hızı gorebilirler. Kod filan eklemenizi istemiyorum. Tek isteğim siteniz sorun yaratmasın. Aksi taktirde hesabınızı durdurmak zorunda kalacagım. Peki ucretsiz sahip olacagınız hizmette neler var?

250 Mb Web Alanı ( Linux ) 5000 Mb (5GB) aylık trafik 25 Adet POP3 E-posta hesabı 25 Adet Subdomain 25 Adet mySQL veritabanı DirectAdmin Turkce Kontrol Paneli Haftalık Yedek Alma
Bu yazıyı yazarken ki Uptime oranı : 103 Gun , 19 Saat , 14 Dakika.

Aşağıdaki formatta bilgilerinizi PM ile gonderdiğinizde hesabınız anında aktif olacaktır arkadaslar.

HTML:
Adınız Soyadınız: Sitenizin Adı: Sitenizin İceriği: E-Mail Adresiniz:

FTP Bilgileriniz ve NS adresleri yazacagınız mail adresine otomatik gonderilecektir.Simdiden herkese hayırlı olması dileğiyle.