Selam Eşimin isteği ile actığım bir forum sitem var. www.anneilebebek.com . Neredeyse her gun 7-8 konu acıyorlar ve gunde 100 e yakın mesaj atılıyor yani icerik tamamen organik. Benim aradığım ortaktan beklentim sadece vbulletin forum + seo eklentisi + hosting. Site yonetimi vs. ile ilgilenmesine gerek yok. Site giderlerini cıkarana kadar kazancları ortak olan kişi alacaktır kara gecene kadar. Orneğin sitenin getirisi 100$ gideri de 90$ yani aylık kazanc 10$ bu 10$ ı ikiye boleceğiz 5$ - 5$. Hostingi sağlayan 95$ alacak bende 5$ tabi bunları rastgele yazıyorum. Bu siteyi kurarken her hangi bir beklentim olmadığı icinde bu 5$ ı ihtiyacı olan uyeye vereceğim. Sen nereden bileceksin diyorsan kime lazım olduğunu bir kac ornek vereyim surekli birlikteyiz cunku. Burada yapamadığımız bir cok toplantıyı ve organizasyonu o kucuk sitemde 164 uyeli sitede yapabiliyoruz coğu ozel olduğu icin buraya yazmıyorum. eğer sistemi değiştire bilirsem forumun daha cok buyuyeceğine inanıyorum. Sende inanıyorsan bana katıl.