Merhaba Arkadaşlar. Başlıkta denildiği gibi projenin ilk adımını atıım. Projenin devamı icin editor ve ortak arıyorum.

Arkadaşlar benim duşuncem şu yonde : Siz buyuk bir proje yapmak istiyorsanız. Bazı arkadaşlarımın yaptığı hataya duşmemelisiniz. Unutmayın ki merdivenin en ustunde ki basamağında bulunan adam ilk basamağa basarak işe başlamıştır.
- Bugun koskocaman Mynet ilk acıldığı gunle bugun aynı seviyedemiydi. İlk olarak sadece bir Eposta hizmeti veriyordu. Daha sonra bugunku halini aldı. Yani ilk ve kaliteliydi Bu nedenle yapacağımız proje ilk once kucuk olsun. Ama kaliteli olsun.

- Bir Facebook ilk acıldığında bu kadar hizmete sahip miydi. İlk olarak sadece bir universite oğrencileri icin acılmıştı.

Vel hasıl projem bir program, makale ve bilişim haber sitesi. Projenin domain ve hostunu aldım. Kendim bir webmaster olarak asp'den iyi anlıyorum ve sitenin tasarımınıda yaptım. Site bircok beğeni kazandı. Cunku en guzel ozelliği sade, hızlı, reklamsız ve duzgun olması. Fakat finans ve editor sorunu var. Yani tasarım guzel. Fakat icerik az. Benim amacım siteyi şu an haliyle kendi kategorisinde zirveye taşıyıp ondan sonra periyodik yani belli aralıklarla yeni, ozgun ve dolu bolumler acmak. Orneğin bir Oyun bolumu acılabilir.

Tasarım olarak yeni bolumler ekleyebilirim.Fakat ilk basamağı daha gecmedim. Eğer kendi kategorisi olan Program İndirme Siteleri kategoriside on plana cıkarsa daha yeni bolumler acıp zirveye o zaman taşıyıp bir portale donuşturebiliriz. Bende gerekli beceri ve azim var. Fakat ortağa ihtiyacım var. Cunku buyuk hedeflerim var. Sitenin adresi (yani proje) : www.acendir.com yeni actım.

Sonuc olarak kendine guvenen ve bu hedeflere doğru yol alan webmaster arkadaşlarımla ortak olup Zirveye asıl hakedenin oturması icin yani Turkiye sıralamasındaki ilk 15 sitenin Turkiyenin yerli siteleri olması icin benimle iş yapmayı duşunen arkadaşlarım aşağıda goruşlerinizi belirtip, msn adresimi ekleyin goruşelim.

Sağlıcakla Kalın.
Hacı ACET

MSN ADRESİ : [email protected]