Merhaba,
Ben 18 yaşında bir arayuz tasarımcısıyım. Webmasterlar ve normal kullanıcıların turlerine nazaran daha cok beğendiği ve kullanışlı olan minimal tasarım konusunda gayet iyi olduğumu duşunuyorum. Bu konuda, ucretli tasarım işine başlamayı da duşunduğumden, kodlamacı olarak bir ortak; arkadaş arıyorum.
2 kişilik bir tasarım ekibi oluşturalım istiyorum ortağımla; isim bulalım ve site kuralım. Forumlar ve diğer tasarım ve webmaster platformlarında bu ekibi tanıtalım, sevdiğimiz işle beraber kazanalım istiyorum. :hihi:
Başlangıc olarak web arayuz tasarımı ve kodlaması yapacağız. Ben muşteriyle ilgileneceğim, istenen tasarımı alt sayfa ve arayuz elementleriyle hazırlayacağım ve ortağım da bunu w3c hatalarını minimum tutmaya calışarak HTML ve CSS olarak kodlayacak. Eğer WordPress'e giydirebiliyorsa(ki ben yavaş da olsa yapabiliyorum) daha da iyi olur. WordPress temaları yaparsak sadece forumlarda değil, duşunduğum bazı platformlarda da cok iyi satış yapabileceğimizi duşunuyorum. :aşık:
Kazanacağımız parayı ortağımla konuşarak paylaşacağız. Gerekirse kendi hakkımdan da ortağıma vereceğim; cunku tasarlamayı cok seviyorum. Yine tasarlarız, biraz daha kazanır ve paylaşırız sorun değil.
Ayrıca, mesela ben logo tasarımında pek iyi değilim. Kotu olabileceğini bile bile de parası icin iş almam. Ortağımın da bu titizlikte olmasını rica ediyorum. :hmmm:
Kodlamada cok eksiği olduğu halde, "olsun yapabilirim herhalde" diye duşunenlerden ziyade, iyi olanlarla goruşmek istiyorum.