Merhaba,
Yakın zamanda yeni bir twitter hesabı actım. Biraz takılıp yeni takipler yaparken telefonunuzu ekleyiniz bildirimi geldi. Bende ekleyeyim dedim ve yonlendirme sayfasına girdim. Sayfadaki telefon numarası kısmına, numaramı yazıyorum fakat doğrulama mesajı gelmiyor. Bu kod olayını bir kac gun boyunca ust uste denedim fakat bir sonuca varamadım. Aksi gibi nasılsa ayarlarım kısmına falanda hicbir şekilde erişemiyorum. Cerezleri temizleyip girdikten sonra secenekler kısmında ayarlar sekmesi cıkıyor fakat birkac saniye sonra hep Twitter'dan Giriş yap linkine gonderiyor beni. Ama telefon numarama da doğrulama mesajı gelmiyor. Bir cozum bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

Yonlendirdiği sayfanında resmi:

@Recep Baltaş @Ali Gungor dostlar, gercekten farklı bir sorun yaşıyorum ve halen daha cozumunu bulamadım. Twitter'ın sorun cozum merkezinden mesaj atıyorum ama cevap alamıyorum. Hani secenekler kısmına erişebilsem belki iş cozulecek, ama onada erişemiyorum. Başka twitter hesabımda yok @support'a mesaj gondermek icin. Kafayı yiyeceğim, bu nasıl bir sorundur.
Yardımınız icin şimdiden teşekkur ederim.