Merhaba arkadaşlar.

Sonunda beklenen yenilik gercekleştirildi. Bunla ilgili mail adreslerinizi veya siteyi incelemeniz yeterli olur.

Bazı arkadaşlarımız raporları pek kontrol etmediğinden dolayı buradan yazayım dedim. Bu yeni sistemin guzel ozelliklerinden bir tanesi bir hesap uzerinde birden fazla site barındırabilmemiz ! Diğer hesaplarımı tek bir hesapta birleştirilmesi icin mail gonderdim bakalım ne diyecekler.

Bu arada uyeliği olmayan veya uye olmakta zorluk ceken arkadaşlar varsa şu sıralar birkez daha denemelerini tavsiye ederim...

Umarım bu yeni sistem ile tıklarda azalma meydana gelmez. Gerci tık başına verdikleri ucret arttırmışlar. Herhalde bu sistem ile tık oranı az oluyor diye boyle birşey yaptılar diye duşunuyorum...

27 Şubat 2009 tarihine kadar eski sistemdeki bilgilerinize, raporlarınıza ve kampanyalarınıza ulaşabileceksiniz. Bu tarihten sonra kazancınız yeni programdaki hesabınıza aktarılacak ve eski sistemden gelir elde edemeyeceksiniz.

Yeni İş Ortaklığı Programı'nda onaylı uye sayılacağınız icin tekrar başvurmanıza gerek yoktur. Bu sure zarfında yenilenen İş Ortaklığı sayfaları uzerinden kampanyalarınızı hazırlayıp yeni kodları sitelerinize eklemeniz gerekmektedir.
Genişletmek icin tıkla ...