Odeme şartlarını yerine geldi ancak ne odeme var, ne de ticketime cevap var? Dolandırıcı olarak ilan etmeden once sormak istedim, bu affiliate den para alan var mı?
--------------------------------------
30 gunluk sure, tam odeme alacağım gun 60 gune cıkarıldı (2-3 ay once), cinliler kasıyormuş. Neyse 60 gunu de tamamladık.
Sistemdeki duyuru der ki:
Announcement: we have started to use 60 days signup verification procedure (we used 30 days signup verification system before). That is because we received lots of fraudulent signups especially from Vietnam and China and we need more time to check everything. So if you have referred user today, it will be credited in 2 months. We need these 2 months to protect us from fraudulent signups. We are sorry if we made any inconveniences for you and let us to know if you have any questions.
Genişletmek icin tıkla ...
Tamam, 2 ayı gectik ve kazancımız zaten odeme sayfasında.
Odeme sayfası da der ki:
Payment will be issued on the first day of new month.
Genişletmek icin tıkla ...
Toparlarsak, 60 gun de en az 20 ready (hazır) uye yapacaksın, yeni ayın ilk gununde odeme alacaksın. Gecen ayın ortasında 20 yi gectim, dolayısı ile bu ayın 1 de odeme almam lazım. Saat farkı vardır, ayın 2. de ticket actım. Tam şu an acalı 106h 42m 56s olmuş, ne para ne yanıt.
Bunun dışında tum bilgiler de sağlanmış, odeme olarak paypal secilmiştir. Tickete 7 gun icinde cevap gelmezse, dolandırıcı demek icin yeterince kanıtım var sanırım.