E-posta kurtarma maili attım. Bana geri donuş yapıldı fakat bir şey anlamadım.
Az once (Burası edit mail adresi yazıyor) kullanıcısıyla ilgili parola sıfırlaması istemek icin Microsoft (Microsoft hesabınızı kurtarın) hesap kurtarma formunu kullanmış gorunuyorsunuz. İki aşamalı doğrulamayı hesabınız icin actığınızdan, bu istekleri yoksayıyoruz ancak bunu bilmenizi istedik.
diye cevap geldi. Telefonuma SMS onayı geliyor. Diğer 2 tane secenekten bildirim alamıyorum. Yani şoyle ki Microsoft Hesap uygulamasını sildiğim icin oradan kod gelmiyor. Uygulamayı yuklediğim zaman benden tekrar giriş yapmak isticek ama ne yazık ki giriş yapabilsem burada olmamın amacı ne? İkinci mail adresine de kod gelmiyor. Sebebini cozemedim. Yani telefonla Microsoft Turkiyeyi arıyorum. Telefondan yardımcı olmuyorlar. Benim laptopum outlook şifresi ile acılıyor. Outlook şifresini değiştildiğine gore laptopun da şifresi değişmiş oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendilerine anlatıyorum durumu izah ediyorum. Nuh diyor Peygamber demiyorlar. Yardımcı olun bana arkadaşlar.
Edit 1.
Laptopumu kapattığım zaman tekrar acamıcam. Cunku outlook şifresi ile acılıyor. Outlook'un sitesinden kendi hesabıma bağlanamıyorum laptopu kapattığım zaman tekrar nasıl acıcam :S
Edit1.
İkinci mailde ayarlarında sadece gonder olarak kayıtlı fakat duzeltemiyorum nereden duzeltirim?
Guncelleme: İkinci e-posta adresinde ayarlarında gonder var al yok. Onu nasıl duzeltebilirim?