Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aylık araştırmamın sonucunda superonline muşteri hizmetlerinin ağzından duyduğum sozcukleri buraya yazıcam ve size de birkac sorum olacak.

Oncelikle benim internetim superonline'ye bağlı yani superonline kullanıcısıyım. Bundan yaklaşık 20 gun once arayıp ''Sokağımızda ve binamızda fiber altyapısı yok bunu nasıl sağlarız ?" şeklinde soru ilettim ve kendileri "icinde 10 kişinin imzasının bulunduğu bir dilekce yazıp superonline'ye fax'la ulaştırın dilekce elimize ulaştığında sokağa gelip ceşitli altyapı testleri yaptıktan sonra fiber altyapı calışmalarına başlanır" dendi. Tekrardan başka birisine ama aynı muşteri hizmet hattına soruyu yonelttiğimde "10 kişi değil de ne kadar imza toplarsanız yani toplayabiliceğiniz maximum imzayı toplayın ne kadar cok o kadar iyi" dendi. Şimdi benim anlamadığım nokta şu. 10 kişinin altında imza topladığımız zaman kabul etmiyorlar mı ? Ayrıca bu dilekceyi superonline'ye mi ulaştırıcaz yoksa turk telekoma mı ? Yoksa her ikisine de mi cunku turk telekom hemen karşımızda yani turk telekoma vermek daha kolay olur. Cevaplarınızı bekliyorum.