Zamanında her şey normalken bir anda Twitch hesabım ban yedi ve bende şikayet talebi acmıştım. Şikayet talebinde benim Twitch hesabıma kayıtlı olan mailime bir kod geleceği gibi bir şey soylemişlerdi. Bende normal bir şekilde kodu girmek icin mailime girmeye calışmıştım lakin mailime giremiyordum. "Microsoft hesabınızda sıra dışı etkinlik algıladık veya kimlik bilgilerinizin risk altında olabileceğini duşunuyoruz. (gorsel 1.)" durduk yere boyle sacma bir sebepten dolayı hesabım kitlenmişti. Bende hesabımı kurtarmak icin doğrulama seceneğine doğru gittim tabii ki. Lakin gorsel 2 de gozuktuğu gibi doğrulamak icin bana verilen seceneklerdeki hicbir veriye artık ulaşamıyorum. Bunları artık kullanmıyorum seceneğine bastığımda da beni cevrimici doğrulama seceneğini sunuyor. Cevrimici doğrulamada istenilen bilgilerin hepsini giriyorum (bazıları doğru değil, sebebi ise hesabın cok eskiden acılmış olması ve o zamanlar bazı onemsiz bilgiler eksik ya da yanlış girildi.) Sonrasında iletişim kurulması icin bana farklı bir e-posta girilmesi gerektiğini soyluyor onu da giriyorum ve artık hicbir işlem kalmıyor sadece bekliyorum. Fakat bekliyorum ama boşa. Doğrulama icin verilen bilgilerin yetersiz olduğunu soyluyorlar ve hesabımı alamıyorum.

Hesabıma nasıl tekrardan erişim sağlarım? Microsoft desteğe ulaşsam bir sonuc alır mıyım ya da daha farklı bir cozum yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

(gorsel 1.) (gorsel 2.)