Forumda goruyorum hep ' hangi siteler iyi kazandırır,hangileri odeme yapar,nasıl para kazanırım bu sitelerden ' vs.vs..
Şuana kadar calıştığım butun sponsorlar hakkında olumlu/olumsuz yorumlarımı ve tavsiyelerimi okuyarak,sponsorlar hakkında fikirleriniz olabilir..
1- Kitapyurdu.com (odeme almadım) kesinlikle onermem.55 ytl kadar bakiyem icerde kaldı.Uye olurken tık başına diye uye oluyorsun,bakiyen geliyor,odeme istiyorsun en az 6 kitap satmalısınız diyorlar,paranın ustune yatıyorlar.
2- Kalbimde.com (odeme aldım) forumdakilerin %70'i kalbimde.com odeme yapmıyor dediği icin aylarca kullanmadım,son 3 haftada uye olayım dedim,2 haftada 30 ytl bakiyem oldu,5 gun once mail attım odeme icin ve bugun sabah hesabıma girdiğimde paranın aynen yattığını gordum.Kesinlikle oneririm.
3- Ultrasponsor.com (odeme aldım) defalarca odeme almışlığım vardır.Şu aralar zor gunler gecirselerde,Turkiye'deki sayılı sağlam sponsor sitelerinden birisidir.
4- Google Adsense (odeme almadım) tabiki, henuz odeme almadım ama genel olarak kendi capında donen reklamların sonunda sorunsuz odeme alınabildiğini (en azından alabileceğini) goruyorum.
5- Gittigidiyor.com (odeme aldım) 50 ytl kadar bakiyeniz olunca,hemen yolluyorlar,odemeler kolayca geliyor.Ben 2 gunde kabul edilmiştim ama 3 aydır onay bekleyen siteler var.İceriğiniz ozgun olmalı ve siteniz reklamlarla dolu olmamalı.2 gunde sisteme dahil edilmek zor değil.
6- GarantiArkadas.com (odeme aldım) 3 kere kadar sorunsuz odeme aldım ama şu aralar kazancım yarıya indiği icin hemen hemen tum sitelerimden kaldırdım reklamları fakat piyasada bu işi gercekten cok abartan kişiler var.Sitesini tamamen kapatıp garantiarkadas reklamlarına boğmanın mantıklı olduğunu duşunmuyorum (başka kazancı yoksa ayrı tabi)
Tum webmaster arkadaşlara kolay gelsin,bol kazanclar,yeni sponsorlar ile calıştıkca eklerim