Bu site hakkında, az da olsa bir şeyler biliyorum lÂkin bildiklerimden pek emin değilim. Benim ustun koru bildiğime gore: Biz, hazır olarak verilen bir urunun ustune kendi tasarımımızı veyahut satış yapma potansiyeli olan tasarımları ya da başka şeyleri kendi yaratıcılığımıza gore tişort, eşofman veya matara gibi şeylerin ustune yerleştirip sitenin bize sunmuş olduğu taban fiyat uzerinden satabilmek. Benim bildiğim acıklama bu fakat, iyi guzel yapıyoruz ilana koyuyoruz ama aklıma şoyle bir soru takıldı.
Bu urunleri bizden satın aldıkları zaman bizden herhangi bir şekilde ucret talep ediliyor mu? Yani, urunu biri beğendi sonra satın aldı. Kişinin satın almasından sonra, tasarımı fiziksel hale dokmek, kargo gibi ucretler benden mi alınıyor yine. Yoksa bu platform sadece sanal bir satış platformu'mu? Umarım sorumu anlatbilmişimdir. İnternetten izlediğim bazı videolarda Shopify gibi sitelerden de bahsediliyordu fakat o Shopify işlerine girmem gerekli mi bilmiyorum. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.