Merhaba arkadaşlar. YouTube kanalım 2. kez kapatıldı. Daha once kapatılmıştı. Actırmıştım form gonderip. Yani dalga gecer gibi surekli olarak kapatıp acıyorlar. Ne yapmaya calışıyorlar, gercekten anlamak mumkun değil. Para kazanması da kanalımın 2 defa kapatıldı. Yani 1 bucuk yıldır uğraşıyorum. 5 kuruş kazanamadım hala. Spor Toto ve İddaa tahminleri yapıyordum. Goruntum yoktu. Sadece sesimi kullanarak videolar cekiyordum. Şimdi bazı arkadaşlar kumar falan diyecek fakat benim gibi bircok YouTube kanalı var. Onlara neden bir şey olmuyor? Katıl ve teşekkurler butonu bile vardı. 1000 aboneyi gecmiştim. 4000 saat dolmuştu. AdSense'te kimlik, adres ve banka hesabı doğrulama yaptım. AdSense'te şimdiye kadar kazandığım para gorunuyor zaten. Ben tekrardan form doldurup gonderdim YouTube'a. Twitter'dan da yazdım ama gercekten cok sıkıldım artık ben bu durumdan. Bu sorunun kalıcı bir cozumu yok mu yani bu ne sacmalıktır ya? Şikayet mi ediyorlar kanalımı surekli? İddaa işi yapanların coğu dolandırıcı diye beni de mi oyle sanıyorlar acaba? Anlayan arkadaşlar yazsın bana. Gercekten cok yordu bu surec beni. Daha once actırmıştım. Para kazanması da acılmıştı. Ama tekrar kapatıldı. Bu YouTube neden boyle ya? Arkadaşlar sadece ciddi yorumlar yazılsın, rica ediyorum. Teşekkurler. Saygılar diliyorum.