Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere elimden geldiğince KariyerGrup'un ne olduğunu ve nasıl guzel kazanclar elde edebileceğinizi anlatacağım. Aşşağıda yazdıklarım haricinde kafasına herhangi bir soru işareti takılan olursa PM atabilir.
Oncelikle Nedir Bu "Kariyer Grup" ?
Arkadaşlar "Kariyer Grup" da kazanc 2 bolumden oluşuyor.
1. Bolum
İnternet uzerinden belirli kategorilerde online calışarak gelir elde edebiliyorsunuz. Bu Kategoriler, Microsoft Office Programlarının İnternet Uzerinden Kullanımı İle Raporlama İşlemleri, Web Sayfalarının ve Forum Sitelerinin Yonetiminde Gorev Alabilecek Teknik Altyapıya Sahip Kişiler, Online Konferans Odalarında Mikrofon Kullanarak Canlı Yonlendirme Yapabilecek Kişiler, Eğitim Alanında Tecrubeli Online Eğitim Dokumanları Hazırlama ve Sunumunda Gorev Alabilecek Kişiler, Yazılı Online Destek Platformumuzda Gorev Alacak Canlı Yardım Tecrubesi Olan Kişiler, Cağrı Merkezi veya Halkla İlişkiler Tecrubesi Olan Telefon İle Arama Organizasyonlarımıza Gorev Alacak Kişiler, İnternet Reklamcılığı Konusunda Deneyimli , İnternette Cok Zaman Geciren Kişiler, Facebook , Msn Tarzı Sosyal Paylaşım Platformlarında Reklam Gorevi Yapacak Kişiler.
Bu kategorilerde min. 2saat max. isteğe bağlı calışarak gelir elde edebiliyoruz.
2. Bolum
En cok kazandıracak sistem budur. (Kendi tecrubeme dayanarak soyluyorum.) Klasik olmayan ve internet tabanlı Network Marketing sistemi. Bu biraz daha ayrıntılı olduğu icin detaylara fazla girmiyorum.
Not: Arkadaşlar lutfen ciddi olarak kazanmak isteyenler yardım icin PM yollayabilirler.
Şunuda belirtmem de yarar var. Herkes istediği gibi gidip uye olabilir ama bu işi benim yazımdan oğrenenler azıcık emeğimin karşılığı icin bana danışmadan uye olmasınlar, yani ekibimde olsunlar.
Tekrar belirtiyorum, kendim verim almasaydım eğer kesinlikle burda sizlerle paylaşmazdım!
Teşekkurler, Herkese İyi Calışmalar.