Merhaba arkadaşlar,

Burada sizilere, benimde calıştığım/calışmakta olduğum firmaların listesini paylaşacağım. Duşunmeden kullanabilirsiniz. Hepsini kontrol ettim sağlam firmalar. Trafiğiniz duşuk veya iceriğiniz değersiz ise bir coğu sitenizi red edebilir.

Yerli Olarak;
* ReklamStore (Paranız kalmaz, duzenli odeme yaparlar. Destekleri iyidir ama eCPM rate'leri duşuktur.)

Yabancı;
* AdBrite (Turkiye icin az reklam seceneği var)
* Chitika (USA ve Canada ağırlıklı trafiğiniz varsa iyi kazanabilirsiniz.)
* AdNetwork (Sistemlerinde bazen problem oluyor.)
* Bidvertiser (Global capta reklam cıkabiliyor ama CPC rate'i duşuk, donuşum puanından ne gelirse oradan asıl para geliyor.)

eCPM cıktıktan sonra publisher'ın %90'ı isyan ediyor ama bir de uye başına yok alışveriş başına ucret gibi sacma bir reklam sistemleri var.

Banane kardeşim senin sitendeki uyeden veya satıştan. Ben sana muşteriyi gonderirim. Sen duzgun bir icerik, urun, kampanya sunamıyorsan, benimle ne alakası var? Ben bu tur siteler ile calışmama kararı aldım ve calışacağımıda duşunmuyorum.

Firma ile CPC veya CPM uzerine anlaşabilirseniz iyi kazanabilirsiniz ama unutmayın size ne oderlerse odesinler mutlaka kazancın en az %40'nı kendilerine alıyorlar. Ki bu oran yerli pazarda %85'lere kadar cıkıyor.

Cok az kaldı merak etmeyi, kaliteli icerik sunanlar icin iyi planlarım var. Hepinizi kurtarıcam bu esaretten :zıpla

İyi Calışmalar. :harika: