indirdik.com şikayet, indirdik.com satış ortaklığı, www.indirdik.com,indirdik.com şikayet var, indirdik.com alışveriş, indirdik.com yorumları, indirdik.com reklam, indirdik.com aff, indirdik, indirdik.com iş ortaklığı,şikayet, sikayet, hergunu bir fırsata cevirdik, aff.indirdik.com, aff.indirdik.com/cp

Merhabalar; indirdik.com reklamlarını gordum ve iş ortaklığı icin sitem ile başvurdum.Başvuruda site adresi belirtiyoruz ve kurallara uygun ise kabul ediliyor.Neyse benim sitemi kabul ettiler.Bende siteme reklamları ekledim.Başlangıcta herhangi bir kural yoktu.Siteye istediğiniz kadar reklam ekleyebilirsiniz falandı.Ancak benim kazancım 30 TL'ye ulaştığında kullanıcı panelinde yeni kurallar gordum.Bir sayfada en fazla iki reklam bulunabilir gibilerinden.Bende reklamları kurallara gore duzenledim.Bugun benim orda 37 TL kazancım var, ve 50 Tl'ye ulaştığında odeme alabiliyorum.Ama bugun ne goreyim? Adamlar 50 Tl'ye ulaşmamam icin elinden geleni yapmışlar.

Onlara gore bir tıklamadan 5 kuruş kazanılacaktı. Ben sadece 2 kuruş kazanıyorum.
Onlara gore bir uyelikten sabit 30 kuruş kazanılacaktı. Ben ise sadece 1 kuruş kazanıyorum.

Şimdi dikkat ederseniz ben kurallara uydum, ama onlar kendi kurallarına uymadılar Şimdi ne olacak?