Merhaba Arkadaşlar Az Once Bir Reklam Sitesine Rastladım ve Linkini Siteme Ekledim Bir Arkadastan Rica Ettim Linke Tıklayıp Uye Olması icin Sagolsun Beni Kırmadı Tıkladı ve Uye Oldu Sayaca Baktım Gercekten İşliyormu Diye ve Gercektende İşliyor Getirdiğiniz uye Başına Tam Tamına 1.2 Tl veriyor Acıklamaları Aşagıda Zaten
--------------------------------
Oncelikle merhabalar,
Yeni acmış olduğumuz reklam sitemizi sizlere tanıtmak isteriz.
3 Adet reklam seceneğimiz mevcuttur.
Genel Site 1
+ Uyelik başı 1.20 TL kazanc,
1K ADU*T SPLASH = 1.50 TL
Genel Site 2
+ 1 Kutu Zayıflama ilacı - Kazanc : 25.00 TL
+ 2 Kutu Zayıflama ilacı - Kazanc : 35.00 TL
+ 3 Kutu Zayıflama ilacı - Kazanc : 45.00 TL
Yetişkin Site 1
+ 1 Kutu Yetikşinlere yonelik ilac - Kazanc : 9.00 TL
+ 2 Kutu Yetikşinlere yonelik ilac - Kazanc : 12.00 TL
+ 3 Kutu Yetikşinlere yonelik ilac - Kazanc : 15.00 TL
+ 5 Kutu Yetikşinlere yonelik ilac - Kazanc : 18.00 TL
Odeme Gunlerimiz
Odemelerimiz her Pazartesi, Carşamba ve Cuma gunleri yapılmaktadır.
Kesintiler
+ Sitemizde tanıtım amaclı olarak EFT ucreti, yatırılan ucretlerden kesilmeyecektir.
+ Yapılan odemelere fatura duzenleneceğinden sadece %18'lik bir kesinti olacaktır. Diğer tum kesintiler sizlerden alınmayıp, firmamız karşılayacaktır.
Alt limit
Sitemizde şu anda alt limit YOKTUR ANCAK 5.00 TL altındaki odemelerde EFT YAPILAMAMAKTADIR...
------------------------------------
Sizlerden Ricam Alttaki Linkte Verecegim Forum Sayfasının İlk Kategorisinde Yazıyor O Yazıya Tıklayıp Uye Olupta Bana Pm İle Uye Oldugunuz Linki Atarsanız Bu Site Adresini Sizlerle Paylasırım ve Sizlerde KAzanırsınız..
TIKLA
usteki Tıkla Yazıısna Tıklayınca Alttaki resimdeki Sayfa Acılacak ve Kırmızı İşaretli Yere Tıklayıp Uye Olun ve Bana Pm Atın Uyelik Linkinizle
Buda Sayac Resmi Dogru Saydıgına Dair Kuşkusu ve inanmayanlar icin..