merhaba

xkalp.com ortaklık programında " Tık başı odeme " ( pay per click - PPC ) sistemi " duşunuyoruz"..
Şu an sadece " duşunme modundayız ". heyecan olmasın yani

Ancak bazı onlemler duşunuyoruz bu sisteme gecmeden once. Orneğin :

1.000 click gonderdiniz, bu 1000 clickten, atıyorum 10 normal uye ve 1 Gold Uye cıkarmanız gerekir odemenizi alabilmeniz icin.
Bu oranı tutturamayan webmasterlara ne yapılmalı? bir sonraki aya mı devretmeli, yoksa bizim işimize yaramayan siteleri sistemden devre dışımı bırakmalı?Ya da başka alternatif onerileriniz?

Rakamlar tamamen ornektir. Oylesine yazdım . rakamları es gecin şu an.

Yani demek istiyorum ki : Bizim sunduğumuz servis bir arkadaşlık servisi. Bize gonderilen " Cop Tıklamalar " işimize yaramaz. Sunulan servisten bir oranda getiri elde edilmeliki, bu oran pay edilebilsin webmasterlar arasında.

Onerilere acığız. Fikir danışmak istedim sizlere. nasıl bir uygulama yapılabilir PPC sistemi icin.

Yalın halde PPC duşunmuyoruz kesinlikle. Yani " hadi al bannerı koy sitene, 3 bin click gonderdin, al sana 3 bin click parası " demeyeceğiz. Cunku bu bizim işimize yaramaz ve sizde sonuc elde edemezsiniz. Bir birimizi uzmeden - ki şimdiye kadar kimseye uzmedik - guzel bir sistem kurup sizlerin de bizim de fayda sağlayabileceği bir program duşunuyoruz.

Lutfen herkes konu dışına cıkmadan fikirlerini yazarsa sevinirim.

Teşekkurler