Arkadaşlar merhaba ben daha yeni 453 TL'ye Roblox hesabı almıştım. Adam bana şifreyi falan verdi girdim hesaba, PIN'i varmış hesabın yarına kadar bekle dedi. İcinde de 570 Robux vardı adama harcıyayım mı dedım harcama dedi.(Ben o Robux'ları harcadım cunku nereden baksanız mantıken ben haklıyım: Ben o hesaba kac TL para yatırmışım neden harcamıyayım ki?) Sonra ben harcadıktan sonra bana bir SS attı. Robux miktarını gosteriyordu, ne yaptın sen Robux'lara diye soru sormuştu. Problem SS attığında ben direkt attığı fotoğrafı kanıt olarak kullanacaktım (PIN'i vermezse diye) cunku adam hala hesabın icindeydi ve cıkması gerekiyordu.
Adam sonra Discord'dan dini değerlere kufur etti. Sonrasında bunu yazdı:"Kanka Ataturk gelse hesabı elimden alamaz" gibi sacma kavramlar kullandı. Ayrıca siteden ban yemem icin bana bunu dedi:"İtemsatış'a bunu yaz PIN'i hemen vereceğim, bir şey olmaz ara beni Wp'den 594.."burada numaranın devamı gelıyor...Adamın amacı siteden ban yememi sağlamaktı ve sonra ben adamdan parayı alamayacaktım, bunu anladım ve yazmadım. En sonunda bu yazdıklarının hepsını SS aldım.(Kufurleri) Sonra ben acık konuşmak gerekirse aşırı tırstım bir şey olur diye ve hesaptan cıktım. Hem hesap adamda kalmıştı hem para. Ben sonra bunların hepsini desteğe yazdım.
Adam bunun farkına varmış olacak ki bana talebi zorla kapattırmaya calıştı ve başardı. Sonrasında tekrar actım ve artık susmayacaktım. Butun kanıtları (tehdit-dolandırıcılık vb.) İlanı satın alırken ki videyu adamlara attım. Paramı iade istedim, yeniden uyarmışlar bu satıcı yine bana saldırmaya başladı "Dalga mı geciyorsun benimle hani kapatmıştın talebi" gibi. NOT: Aldıktan sonra aynı satıcıdan alan birisiyle sohbet ettim, butun muşterilere aynı yalanları soyluyormuş ve hesaplar calıntı olup 3-4 gun sonra cekiyormuş. Bana bugun bir arkadaşım yazdı. Arkadaşım da aynı satıcıdan anlmış ve 2 gun sonra geri cekmiş. Desteğe yazmasını istedim. O sırada destek bana cevap yazmıştı: Urunu teslim aldığınızda hesapta bulunan Robux miktarını iade etmeniz durumunda ilan ucreti tarafınıza iade edilecektir. Evet aynı bunu yazmıştı. Şaka mıydı bu? Artık sinirlenmeye başladım ve bunu yazdım: İyi akşamlar hesaba Robux falan da yatırmıyorum, adamın dolandırıcı olduğunu siz bile anlayamadınız! Bir arkadaşım var WifiShop'tan hesap almıştı bugun oğlen vakitlerinde bana yazdı.
"KANKA ADAM HESABI GERİ CEKTİ NE YAPACAGIM" diye bana yazdı. Onun desteğe başvurmasını istemiştim şu an yazdı mı bilmiyorum. Paramı da geri istiyorum adam bana neler yaptı, kac tane hesap geri cekti bilmiyor musunuz da benim şimdi ona Robux yatırmamı istiyorsunuz! Siz destek değil miydiniz de bana yardım etmeniz gerekmiyor muydu! Adamın dolandırıcı olduğunu hala anlayamadınız, yazıklar olsun gercekten... Ve bunu yazdım gercekten sinirlerim bozulmuştu.
Bu adamlar sozde "destek ekibi" diye adları vardı. Yardımcı olmaları gerekmiyor muydu? Adamın dolandırıcı olduğuna dair 1001 kanıt attım ama hala Robux'u icine yatırın diye ısrar ediyorlardı. Yahu bana hakaret etmiş, 3-4 gun sonra hesabı cekmiş, herkesi dolandırıp, calıntı hesap satan birisine ben hesaba tekrar geri Robux yatırsam nereden bileceğim paramı iade edeceğini! Gercekten yazıklar olsun o para da haram zıkkım olsun.