Turkiye'nin İlk Pts Link Kısaltma Servisi Acıldı Para Kazanmak Artık Daha Kolay
Turkiye'nin İlk Pts Link Kısaltma Servisi Acıldı Kısaca 1000 Tıklamada 500 Tl Kazanılabilir...
Turkiye'nin İlk Pts Link Kısaltma Servisi Acıldı
Site kendini bozmadan devam ederse cok guzel kazandırır
Siteden alıntı;
Nedir?
BOL.TL Kısa Sure Once Acılmış Olan Turkiye de İlk Defa Uye Başı Ucret Odeyen Link Kısaltma Servisidir. BOL.TL yi Diğer Servislerden Ayıran Bu Ozellik İnternet Kullanıcılarının Minimum Surede Yuksek Gelir Elde Etmesini Sağlıyor. Biz Linklerde Gosterilen Reklam Gelirlerini Link Sahipleri ile Paylaşarak Yayıncı Gelirini Ust Duzenye Cıkarmaktayız.
Nasıl Calışır?
Sitemizde Yayıncı Olan Birisi Kullanıcı Paneli Aracılığıyla Forum, Blog, Facebook, Twitter vb. Sitelerde Paylaşmak İstediği Linki Kısaltarak BOL.TL Uzerinden Yonlendirme Linkine Sahip Olur. Bu Linki Paylaştıktan Sonra Ziyaret Eden Kişilere 10 Saniye Suren Reklam Gosterilmektedir. Eğer Ziyaretci Bu Reklama Uye Olursa Link Sahibi Yayıncı Reklam Ucretine Gore Kazanc Elde Eder..
Yayıncı Ucretleri
Şimdilik 6 reklam var
NOT: Kazanc linklerinize uye olan 1(bir) kişi ucretidir.
Tek Adım : Ziyaretcinin sadece uye olması yeterlidir.
Cift Adım : Ziyaretci uye olduktan sonra mail aktivasyonu yapmak zorundadır.
Trendyol
4 milyondan fazla uyesine 1000 kişilik ekibi ve gelişmiş operasyon merkeziyle gunde onbinlerce gonderiyi guvenli ve hızlı bir şekilde yapan Turkiye`nin lider alışveriş sitesi Trendyol, her gecen gun buyuyen ve gelişen yapısıyla modaya onculuk yapmaya devam ediyor.
Mart 2010`da başlayan e-ticaret seruveninde, Google, Amazon, Twitter, Tiger Global gibi dev şirketlerin yatırım yapmak icin yarıştığı bir firma haline gelen Trendyol, Turkiye`de guvenli alışveriş denince akla gelen ilk platformlardan biri durumunda.
Teşvik Turu Kazanc
Uygun Değil Cift Adım 1.00 TL
Markafoni
Turkiye ’ye ozel alışveriş konseptini getiren markafoni, dunyaca unlu seckin moda markalara ait giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, spor malzemeleri, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi farklı kategorilerdeki urunleri %90 ’a varan indirimlerle sunuyor.
Davet yoluyla uye kabul eden site, uyeleri icin keyifli, kolay, rahat ve avantajlı alışverişin kapılarını aralıyor.
Teşvik Turu Kazanc
Uygun Değil Cift Adım 0.75 TL
Birebin
Turkiye`nin en yeni legalpara sitesi Birebin, masrafsız para yatırma, masrafsız para cekme, mobil odeme, haftanın her gunu para cekme gibi ozellikleriyle kullanıcılarına buyuk kolaylıklar sağlıyor.
Akıllı filtreleme ve canlı kupon takibi gibi ozellikleriyle yasakpara heyecanının surekli ust seviyede olduğu Birebin, benzersiz fırsat ve kampanyalarıyla tum uyelerine guzel surprizler yapıyor.
Teşvik Turu Kazanc
Uygun Değil Cift Adım 0.50 TL
Daybuyday
Private shopping dunyasında artık yeni standartlar var. Guvenli online alışveriş keyfi icin daha fazlasını isteyenler, onlarca kategoriden binlerce urunu secmenin en şık yoluyla coktan tanıştılar.
Yeni alışveriş fenomeni daybuyday.com, modaya yon veren markaların sahip olmak istediğiniz tasarımlarını, size %90 ’a varan indirimli fiyatlarla sunuyor.
Teşvik Turu Kazanc
Uygun Değil Tek Adım 0.50 TL
Evim.net
Evim ve dekorasyon kategorilerinde ozel alışveriş hizmeti veren bir ozel alışveriş sitesidir. Evim.net te ozellikle dekorasyon ve kadınla igili sayfala kolaylıkla başarılı donuşumler yapılıyor. Son derece basit ve kolay uye olunabilen bir sitedir.
Teşvik TuruKazanc
İzine Bağlı Tek Adım 0.30 TL
Netvarium
Turkiye`nin alışveriş sitesi Netvarium, yepyeni kampanyasıyla siz yayıncılarımızın karşısında!
1.yıllarını inanılmaz avantajlarla kutlayan Netvarium, uye olan herkese Deni&Gabi saat hediye ediyor. Son derece şık tasarımlarıyla dikkat ceken Deni&Gabi saatler sayesinde cok guzel donuşumler elde edebilirsiniz.
Teşvik Turu Kazanc
Uygun Değil Cift Adım 0.20 TL
Refden uye olursanız sevinirim
lutfen lutfen lutfen hatta please (boyle mi yazılıyodu ya)
Refli: http://bol.tl/kayit-ol/446/
refsiz: http://bol.tl