İnternetten para kazanmak icin emek veren fakat emeğinin karşılığını alamayan bircok kişi var. Heryerde gorduğumuz anketten para kazan, facebook dan,google dan birsuru para kazanma ceşidi bulunuyor. Fakat gercekten kazananların sayısı bir elin parmaklarını gecmiyor. Bu işe emek vermek, zaman ayırmak ve cok calışmak başlıca kuralları olmaktadır.Hele ki bilgisayarı facebook ve google dışında kullanmayanların hali icler acısı. Onlar ilk once oğrenecek sonra emek verecek daha sonralarda para kazanmaya başlayacaklardır. Tabi bircok kişi daha oğrenme aşamasındayken sıkılıyor ya da yardım eden birisini bulamadığı icin zorlanıyor bırakıyor.Acıkcası başlamadan bırakıyorlar.Netten para kazanmak bircok sitede yazdığı gibi kolay değil. Oyle yazıldığı gibi gunde 1 saat değil daha fazlasını vermek gerekiyor.Yontemlerin hepsi aynıdır sadece arada bazıları para kazandırmaya calışıyorlar.
Myortak kazan kazandır mantığını işleyen nadir sistemlerden bir tanesi.. Daha yeni devreye girmiş olmasına rağmen sunduğu bircok fırsatla beni cezbetti ve kendi saflarına kattı. Bu sistem sadece tek işe bağlı kalmadan para kazandırmayı amaclıyor. Gunumuzde internetten yapılan alışverişlerin yıllık tutarı diğer yıllara gore katlanarak artıyor.Artık insanlarımız internete para verilmez oradan birşey alınmaz gibi boş laflara kulak asmıyor. Bu yuzden sistemin asıl amacı trendyol tarzı yapılan alışverişlerden %10 kazandırıyor. (Yapılan 100tl lik alışverişte 10 tl kazandırıyor.) Ayrıca diğer kazanc imkanları olarak;
1) Hız Primleri
2)Satış Ortaklığı
3)Dunya-Turkiye Bonusları
4)Ek Primler
5)Sosyal Zenginlikler
6)Şehir Fırsatlarından Yararlanma
Umarım yazdıklarım sizede cazip gelmiştir. Gunumuzde gelişen internet ortamı bizlere fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları değerlendirmek yani paraya cevirmek icin myortak sistemi devreye giriyor. Genelde sisteme ilk katılan kişiler gercekten para kazanan kişilerdir. Daha sonra da para kazanılır fakat buyuk dilimi herzaman ilk başlayanlar paylaşır.
Şuan itibarıyla sistemin onculerinden olan ve bizlere aktaran Cağatay Berker ve Fatih Serdar gibi oncu kişiler sistemin geleceğinin ne kadar parlak olduğunun gostergesidir.
Ben Cağatay Berker in alt uyesiyim. Eğer sende bizimle birlikte kazanmak istersen haftada 4 kez yaptığımız seminerlere davet ediyorum. Seminerlerle birlikte sistemin mantığını daha iyi anlayabilirsin.
Daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar konu altından veya mesaj atarak bana ulaşabilirler .