Merhaba. Benim bir projem var. Domain, sunucu vs. Herşey hazır.

Şimdi proje şoyle. Bir domainimiz var 2 gun once regledim bu proje icin.
Bir grafiker sitesi acmayı duşunuyorum. Baştan anlatayım.

Şimdi sitede bir portal bir forum olacak. Portal kısmında grafiklerle ilgili haberler, grafik programlarıyla ilgili haberler, grafikerlerimizin yeni dersleri vs. olacak.

Forum bolumunde ise grafik dersleri, resimli ders anlatımları, videolu ders anlatımları vs. gibi grafiksel ve programsal destek verilecektir.

Her grafiker unvanı sahibi alan arkadaşlarımız sitede hemen hemen adminlik yetkisine sahip olacaktır. Yani hem site yetkilisi hemde site grafikerlerinden bir tanesi olacaktır.

Her grafikerimize kullanıcılara, muşterilere, oğrencilerine online destek verebilmesi amacıyla bir adet mail adresi verilecektir. orn: emexci[at]grafikcenter.org

Her grafikerimize Kendi bilgilerini, grafik calışmalarını, fiyatlarını, kendi verdiği ozel dersleri paylaşabilmesi amacıyla bir adet subdomain verilecektir. Orn: emexci.grafikcenter.org

Maddi destek, sunucu, reklam vs. butun herşey benden. İstediğim sadece iyi bir grafiker ekibi oluşturup projeye başlamaktır. Projeyi detaylarıyla anlattım. Goruşmek isteyenler pm yolu ile mail adresimi alabilirler