Arkadaşlar oncelikle merhaba,
Size yuksek gelir elde edebileceğiniz yeni nesil bir kazanc sistemini anlatacağım,
Artık internet siteniz olmadan reklamlardan para kazanacaksınız.
Bannersbroker adlı siteyi kimler duydu bilmiyorum lakin kısa surede cok iyi aylık duzenli gelir sağlayanları duymaya başladık.

Bannersbroker 200.000 ustu yayıncısı, 100.000 civarında reklam yatırımcısı olan buyuk bir firmadır, Turkiye’ye yeni yeni girmeye başlamıştır lakin bizim yayıncılıkla hicbir işimiz yok ! Bizim tek amacımız panelleri işletmek yani reklam alanlarına ortak olarak para yatırarak para kazanmak yani reklam yatırımcısı olacağız .

Oncelikle bu işe 6000$ yatırıp, 285.000$ ayda kazanan adamın videosunu Buraya tıklayarak izleyin.

Uye olmak ;
bannersBroker'a uye olabilemek icin, kesinlike referans gereklidir, Referansız uye maalesef kabul etmemektedir ancak reklam yayıncısı olabilirsiniz referansız.
Referanssız lnk icin verdiği hata penceresi:

Referans Link ;
BURAYA TIKLAYIN VE UYE OLUN !

Sistem Anlatımı :

BannersBroker adlı sistemi kendi anlatımımla şoyle ozetlemek isterim. Oncelikle aşağıda gozuken panellerden oluşmaktadır.

Ornek olarak Sarı panel bahsedeceğim, BannersBroker‘da her panel kendini ikiye katlar, 10$ alınır ve kendini 3-4 hafta gibi bir surede tamamlar ve geri donuşu 20$ olmaktadır.
Her panele trafik yuklemek gerekmektedir orneğin sarı panel aktif etmek icin 5.000 trafik ihtiyac duyar ve trafik bedeli ise 100.000 trafik 50$ olarak sınıflandırılır. Atıyorum 20 tane sarı panel aldınız ve 50$ trafiğe para harcadınız (10$x20]50$ = 250$ paranız gitti 20 panel size panel başı maliyeti 10$ geri donuşu 20$ boylelikle 400$ geri donuş almış olacaksınız ! yani 150$ cebinizde kar olarak kalıcak, 1000 tane sarı paneli olanlar var fakat sadece sarı panel olarak kendinizi endekslemeyin.

Trafiği bedava getirmenizde mumkun !
Trafiği bedavaya getirmek icin kişileri Banners Broker‘a referansınızla uye yaptırmanız gerekmektedir ve uye olan kişinin alacağı 100.000 trafiğin hemen hemen yarısı size hediye olarak gelir mesela ben bu ay ve hic trafik satın almadım hep referanslarımdan geldi, bu sizin adınızada mumkun.

BannersBroker‘dan Para Cekmek Turkiye Icin Gecerli Secenekler ;

1.) BANNERSBROKER ATM KARTI

Paranızı tum dunyadaki bankalara ait atmlerden cekebiliyorsunuz. Kartın limiti 10.000$ a kadar cıkabiliyor. Paranız premium uye iseniz 7 gun normal uye iseniz 14 gunde kartınıza yatırılıyor. Kartın bir cok başka ozelliği var kartlar arası transfer vb.Duşuk bir komisyon ucreti alınıyor %1 cekimlerde. Bende uyelere bu seceneği tavsiye ederim. Ben Kartın siparişini verdim şuan bekliyorum sanırım yolda geliyordur

2.) Payza (Alertpay) odeme

Paranızı paypalın arkasından en cok uyeye sahip (milyonlarca) sanal hesap şirketi payzaya cekebiliyorsunuz. Manuel yapıldığı icin işlem 5-10 gun surebiliyor. Payzadaki paraları uluslarası banka havalesi ile veya sitelerde bozdurarak alabilirsiniz. Payza ayrıca kendisi de bir kart veriyor o kartla da atmlerden cekim yapılabiliyor.

3.) Solidtrustpay hesabına aktarım şeklinde

Solidtrustpay alternatif bir yontem para yukleyebildiğiniz gibi para da alabiliyorsunuz hesabınıza. 5-10 gun suruyor payza gibi.
Ben bu işe 400$ ile başlayıp şuanda her ay kazancı 12.000 $ olan 6 aylık kullanıcı biliyorum, bu iş Turkiye’ye yeni geldi ve henuz yayılmadı .

Alexada oldukca iyi durumdalar, size şoyle gostereyim Dunku Alexa değerlerini ;

Benim panelimden birkac goruntu:

Sarı rekli reklam alanları (Reklam geri donuşu 3-4 hafta)(10$ yatırıma 20$ kazandırır):

Mor renkli reklam alanları (Reklam geri donuşu 4-6 hafta)(30$ yatırıma 60$ kazandırır):

Mavi renkli reklam alanları (Reklam geri donuşu 6-7 hafta)(90$ yatırıma 180$ kazandırır):

Yeşil renkli reklam alanları (Reklam geri donuşu 7-8 hafta)(270$ yatırıma 540$ kazandırır):

Bir cok dokumanı ve daha detaylı anlatımlar icin Bannersbrokerturkiye.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Anlamıyan veya daha detaylı anlatım isteyen yada yardım isteyen arkadaşlar 0-532 256 95 56 nolu telefonu arayabilir yazilim[at]post.com msn adresim ekleyebilir, elimden geldiğince yardımcı olurum, yada konu altından sorularını sorun cevaplarım.