Genel olarak cok kucumsenen bir alan hakkındabir kac şey anlatmak istiyorum.

Traffic Exchange

Bu konuyu genel olarak insanların kucumsediğini biliyorum ama onemli bir kaynak. Reklamların kendileri, reklam veren olarak işlevi acısından doğru kullanıldığında harcanan emeğe değen bir sistemdir.

Reklamlara neden bakarım ?

Şimdi ismini versem bu yazıyı okuyanların hepsinin cok iyi bileceği bir kac ornek vereceğim. Uploading ile para kazanma, link vererek para kazanma gibi daha da sıralayabileceğim bir cok iş turu buralarda tanıtıldı. Buyuk bir copluk olmasına rağmen, onemli bir cok iş imkanını da yakalayabilmemizi sağlar. Haftada 1-2 saat ayırarak, belkide cok buyuk gelir elde etmenizi sağlayacak bir iş imkanı yakalayabilirsiniz. Bazen de aylarca yeni bir şey cıkmaz. Buralarda yayınlanan bir cok iş bir kac ay sonra internetten aranarak bulunabilir hale geliyor.

Kendi sitenizin reklamlarında

Oncelikle unutmayın ki insanlar 5-10 saniye icinde diğer reklama gecmenin peşindeler. Bu 5-10 saniyelik zamanda bir slogan yazısı yada resmi gostermemiz gerekiyor. Hep sitenin kendisini gostermek olarak algılandığı icin başarısız olunuyor. Orneğin mizah ile ilgili bir sayfa tanıtacaksanız, 3-5 saniyelik kısa surede acılacak boyutta gif animasyon yapın. Ustune linkli bir slogan atın. Altına da linkli bir davet yazısı yazın. Asla sitenizin linkini yayınlamayın. Bunun siteniz ile google arasında sorun yaratmasının yanı sıra, kimse 5-10 saniye icinde kalabalık yazı ve resimlerle dolu sayfanın arasında bir şey goremez.

Urun satışı yaparken

Bu sitelerde ozellikle satacağınız urune dikkat etmek gerekir. Oncelikle iş konuları cok populer olduğu icin, yeni cıkan bir iş imkanını tanıtmak acısından bulunmaz bir nimettir. Gunde 1-2 doları civarında gelir elde edilebilecek bir iş bulun ve tanıtın, butun asya sizin alt uyeniz olsun. Bulunur mu ? Her zaman değil ama erken yakalarsanız gercekten iyi bir gelir elde edersiniz. Satmayı duşunduğunuz urunun tanıtım sayfasını her zaman kendiniz yapın. Asla butun bir sayfa goruntulemeyin. Sloganlar cok onemlidir, sayac 20 saniye bile olsa sizin toplam 5 saniyeniz var. 5 saniyede anlaşılabilecek şekilde tanıtın. Ben buralarda ne satsam diyorsanız hic girişmeyin, sattığınız urune guveniyorsanız. Beş saniyede algılanacak guzel bir tanıtım resminiz, sloganınız varsa ve en onemlisi hit sağlayıcılarının piyasasına uygun bir urunse, riske girmeden elinizde hit varsa kullanın geri donuş alırsanız hit bile satın alın.

Uzun sure kullanacak olanlara tavsiyeler

Resminizi ekleyin. Scam bir urun varsa hemen linkini kaldırın ve scam urunlerden uzak durun. Bir sure sonra bazı insanların sizin resminizi yada tanıtım sayfanıza her zaman aynı imzayı yada logoyu atarsanız bunları hatırlayıp urunlerinize guvenmelerini sağlayın.Duzenli kullanıcısının 300-500 kişi olduğunu bildiğiniz sitelerde kendinizi tanıtın. Bir sure sonra ne tanıtsanız uye olacak insanlar cıkacaktır.

En tavsiye ettiğim hit sitesi:

Refli link

Refsiz link