Arkadaşlar 2 gun once sabah babamın telefonuna Outlook hesabından "Şifreniz değiştirildiği icin hesabınıza ulaşamıyoruz." gibi bir mesaj gelmiş. Ardından babam 2. hesabına yeni şifre gondermiş ve hesabının şifresini değiştirerek hesabı kurtarmış. Fakat bugun de "Outlook Team" adlı gondericiden ekteki gibi bir mail geldi.Eki Goruntule 106879
Bu sefer hacklenmiş olduğundan şuphelendik. Butona tıkladıgımız zaman gondereceği adresi ekteki gibi gosteriyor.
Adresin Hotmaille bir alakası olmadığını gorunce hic adrese girmedik. Daha sonra "Outlook Team" ismine tıklayınca gelen ekran bunun Outlookla alakası olmadığını gosterdi.
Biz de maili kale almamaya karar verdik. Fakat sorum şu ki eğer şu update denen şeyi yapmazsak mailde yazdığı gibi gercekten hesabın silinme riski var mı?
Bir de şu internet adresini araştırdım internette. Bircok sitede hacklendiği yazıyor. Daha sonra siteye bizzat kendim girdim ve gercekten oyle olduğunu anladım.
Hacked By AnonCoders
Virus bulaştırır mı bilmiyorum. Zaten tek bir sayfa. İngilizceniz varsa neden hacklediklerini yazmışlar.