Bir cok kişi karşılaşmıştır buyuk ihtimalle. Mediakraft Turkiye'ye bot diyorlar. Tum Oha Diyorum, Yap Yap Oyun Delisi vs. vs. bu kanallara bot diyorlar sizce doğru mudur? Aslında mantıklı duşununce Mediakraftın bot olmadığı ortaya cıkıyor "bana gore", cunku Mediakraft Avrupa'nın en buyuk Network şirketlerinden birisi. Şirketin sitesine bakınca aylık izlenmeleri ve de abone sayıları gozukuyor (Şuan saat 12:50 ve Alman sitesi istatistiklerinde izlenme sayısı +450 milyon olduğunu belirtmekte). Haliyle Almanya'dan capraz promosyon yapıp Turkiye'de ki kanallara abone oldurtabilir ve de izlenme sayısını daha da arttırabilir. Peki Alman birisi nasıl Turkce icerik izleyecek derseniz. Youtube'da bildiğiniz uzere alt yazı seceneği var isteyen dilerse yabancı bir dili kendi diline cevirebilir. Bu şekilde uluslararası bir izleyici kitlesine de ulaşılabilir.

Sonuc olarak bakarsanız bu durum bana gore MediaKraft Turkiye bot değildir. Zaten bu Network koskoca bir şirkettir soyut iddialara cesaret edilip nasıl atılıyor bilmiyorum. Az once tekrar belirttiğim gibi MediaKraft Avrupanın en buyuk Networklerin den birisi, capraz promosyon yapıp Turkiye'yede izlenme sağlıyabilir.

Lutfen kendi duşuncenizi de aşağıya yorum olarak yazınız.