Merhaba arkadaşlar;
Ozellikle ozgun ve guzel sitesi olanlara icin Hurriyet Bumerang reklamlarını yayınlamalarını oneririm. Uye değilseniz size vereceğim kodla birlikte ilk yayınladığınız reklam sonrasında extradan 20 tl daha kazanacaksınız.
Oncelikle Hurriyet Bumerang Nedir anlatayım biraz:
Tıklama derdi olmadan Hurriyet Bumerang size makale yayınlamanız icin teklif sunuyor. Bu teklifler genelde 3-4 gun icin ilk teklifte 2 tl den, diğer tekliflerde artmaktadır. (Orn. ben 2. teklifimde 34 lira aldım.) Teklif sonrasında makaleyi sitenize koyuyorsunuz ve teklifteki sure bitince isterseniz silersiniz.
- Hurriyet Bumerang Bana NE Kazandıracak?
- Benim verdiğim promosyon koduyla uye olup ilk teklifi yayınladıktan sonra ekstradan 20 lira kazanacaksınız. İlk uye olunca cep telefonunuzu kaydettirirseniz (ki teklifler cep telefonunuza gelecek o zaman) 5 lira daha extradan kazanıyorsunuz.
- Yazarkafe.com sitesinde sitenizdeki makaleleri paylaşarak hit kazanabilirsiniz. (Orn. Ben her makaleme en az 100 tekil hit cekiyorum.)
- Sitenizi Hurlist'e ekleyebiliyorsunuz. Bu size backlink kazandırıyor.
- Siteniz buyuyunce alacağınız tekliflerin değeri de artıyor. (Orn. İlk teklifim 2 tl olmasına rağmen, 2. teklifimde 3 gun icin makaleyi 34 lira karşılığında sitemde yayınladım.)
- Alt odeme sınırı 50 liradır. Uye olunca 5 lira cep telefonu ekleyince kazanacaksınız. 20 lira ilk teklifinizi yayınlayınca promosyon kodunu eklerseniz ekstradan kazanacaksınız. İlk teklif fiyatı genelde duşuk olur 5 lira da ordan dersek, 2. teklifte alacağınız 20 liralık teklif size ilk odemeyi almanızı sağlayacak.
- Eee Nasıl Uye Olacağız?
bumerang.hurriyet.com.tr adresine girdikten sonra, ust taraftan "Uye Ol" yazan kısma tıklayıp sisteme uye olabilirsiniz. Fakat; bumerang uyeliğiniz icin ilk once "Hurriyet.com.tr" sitesine uye olmanızı isteyecektir sistem.. "Hurriyet.com.tr" sitesi uyeliğiniz tamamlandıktan sonra bumerang sitesine giriş yapabilirsiniz.. Yukarıdaki forma ise, "Bumerang Ayarları"ndan ulaşabilirsiniz...
Bumerang hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak icin bumerang.hurriyet.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz...
Uye olduktan sonra paranızın hesabınıza aktarılması icin web sitenizi Bumerang sistemine kayıt ettirmeniz gerekmektedir. 72 saat icerisinde siteniz onaylanacaktır.
Sitede; bronz, altın ve platin uyelik olmak uzere 3 ceşit uyelik vardır... Bu uyelik ceşitleri sitenizin kalitesine gore verilmektedir. Kaliteli ve ozgun iceriğe sahip bir blogunuz varsa, sizi hemen platin uye yaparlar.
Siteniz onaylanacağı sırada uyeliğiniz "Platin" olursa, 20 TL anında hesabına aktarılacaktır..
Eğer blogunuza guveniyorsanız, uyelik formunu doldururken promosyon kodunu uyelik formuna yazmanız yeterli olacaktır..
Unutmayın! 20 TL kazanmak icin benim vermiş olduğumu promosyon kodunu yazmak zorundasınız. Ayrıca, siteniz onaylandığı zaman "Platin" olarak onaylanması gerekiyor..
- Hadi O Zaman Promosyon Kodunu Versene...
Promosyon Kodu : T1FFA256
Bumerang uyelik ile kazanc sistemi hakkında detaylı bilgi icin buraya tıklayınız!
Devamı Oku: Bumerang Reklamlarını Yayınlayın Kazanın! Uye Olana 20 + 5 TL