Evet Arkadaşlar, aynen başlıkta yazdığı gibi her gun banka hesabınıza para cekmek ister misiniz? Yani Her gun Net, duzenli ve GARANTİ Bir Kazanc ister misiniz?
DETAYLARA GECELİM:
Sistemimiz kesinlikle uye getir, Satış Yap, Muşteri Bul, Reklam Oku, Anket Doldur, Reklam Tıkla gibi bir sistem DEĞİLDİR.
Ortağımız olacak kişiler bizimle ortaklığa karar verdiklerinde Minumum 50 TL Maximum 200 TL ile Ortak Olabilirler.
Ortaklık Kazancı %10 dur. %10 luk rakam Haftalık ya da Aylık Değil, Gunluk Kazanctır. Yani 50 TL ile Ortak Olan Kişi Gunluk 5 TL 150 Tl ile Ortak Olan Kişi ise Gunluk 15 Tl net kar Elde eder.
Kar Odemeleri Hic Bir Belge Olmaksızın (Kendinize Ait Banka Hesabına) GUNLUK olarak yapılır.
Alt Odeme Limiti 10 Tl dir, yani 50 Tl ile uye olun biri odemelerini 2 gunde bir 10 tl ye ulaşacağı icin 2 Gunde 1 kez alır. Ancak 100 Tl ve Uzeri ile Sisteme Katılanlar Her gun Odeme Alır.
Odeme almak icin her hangi bir başvuru yapmanız gerekmez. Hergun 18:00-20:00 Saatleri arasında paranız hesabınıza otomatik olarak yatırılır.
Yasal ya da başka bir acıdan her hangi bir risk var mıdır? %10 Tahmini Kazanc mıdır?
Kesinlikle Ne yasal acıdan ne de başka bir acıdan her hangi bir risk soz konusu değildir. %10 Kazanc Garanti Edilen Kazanctır daha ustu ya da altı soz konusu değildir.
Uye Olduktan Sonra Kar Elde Etmek İcin Yapmam Gereken Hic Bir Şey var mı?
Hayır, yapmanız gereken hic bir şey yoktur. Uyelik Ucretini yatırdığınız andan itibaren başka hic bir şey yapmanız gerekmez tek yapmanız gereken 1 sonrayı bekleyerek kazancınızı banka hesabınızdan cekmektir.
Kişi Sayısı Sınırı Var mıdır?
Evet Arkadaşlar kişi Sayısı 20 Kişi ile sınırlıdır, bunun nedeni de gunluk Para ve Kazanc Trafiğinin Takibinin Zor Olacağından Dolayı 20 kişi ile sınırlandırdım. Belki ileride sayı Artabilir ancak ilk 3-4 ay 20 Sayısını Aşmak İstemiyorum.
Peki bu sistemden bizim kazancımız ne?
Arkadaşlar bulduğumuz bir yontemle gunluk %15 kar elde ediyorum. Zaten ben bu sistemi ya da işi 1 Yıldan fazla zamandır yapmaktayım, işin aslı ben tum gecimimi bu işten sağlıyorum, aynı sistemi kullanmak isteyen arkadaşlara %5 komisyonla yardımcı olmuş oluyorum. Ayrıca uye olan kişiler her hangi bir şeyle uğraşmak zorunda kalmıyor, işi yine ben takip ediyorum ve Her Gun Kazancları Olan %10 u Hesaplarına Aktarıyorum.
Peki bana nasıl ulaşırsınız?
Oncelikle P.m Den Ulaşın Msn den ve Telefon ile goruşebiliriz (Sabit Ev Telefonu Mevcuttur) Yerimiz Yurdumuz Belli. Risk SIFIRDIR.
Peki neden buyuk paralarla her gun %10 ya da 15 kazanmıyoruz. Bu Sistem bir boşluktan faydalanmaktadır, yani dikkat cekecek miktarda buyuk yatırım ile yapıldığında bu acık kapatılır o yuzden az olsun devamlı olsun diyorum.
Sistemden Cıkmak İsterseniz tek yapmanız gereken bizimle iletişime gecmektir, aynı gun paranız banka hesabınıza hic bir kesinti olmadan iade edilir.
İLGİLENEN ARKADAŞLAR P.M ile Ulaşabilirler.