Merhaba. Adam Google Trendlerine uygun mesela atıyorum Apple Vision Pro diye Google Trendden bir kelime buluyor en cok aranan diyelim. Daha sonra bunu Google'da aratıyor tekrar ve bir makale sitesinden makaleyi yapay zeka aracları ile videoya falan donuşturup kanalına yukluyor. Rica ediyorum bu videoyu her ne kadar az da olsa anlasanız izleyin. Bu adamın soylediği bilgiler bazen doğru bazen yanlış cıkabiliyor. Dolandırıcı gibi gorenler var mı bu ada mı? Kanalını da izleyebilirsiniz analiz edebilirsiniz. Her ay 3000 dolar falan kazandığını falan gosteriyor. Ne kadar mantıklı bilmiyorum. 1000 dolar oyle kazandık boyle kazandık diyor ve işin tuhafı canlı da gosteriyor bir de bunu bu nasıl oluyor ona anlam veremiyorum.

Aslında soylediği bilgiler doğru ama adam YouTube'da 1000 2000 dolar para kazandığını gosteriyor canlı videoda ama madem kazanıyorsun neden kurs acıyorsun. Tabii bilgileri paraya donuşturmek konusunda bir şey demiyorum. Belki adam oğrendikten sonra bu işi satmak pazarlamak istiyor olabilir ama Siz de bir duşunun ayda 1000 2000 dolar kazansam milyoner olurdum.

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

https://www.tiktok.com/video/7249282855614942466