Merhaba Arkadaşlar, Ben Mert
Bundan 2 Yıl Once 4 Arkadaş Bir Oyun Yapımı İcin Biraraya Gelmiştik.Daha Neredeyse Hic Yol Katedemeden Arkadaşların 3 Tanesi Ayrıldı. Daha Sonra Bende 2 Yıllık Sure Boyunca Okuldan Vakit Buldukca Bu Oyun Uzerinde Calıştım.Oyun İcin Javascript Hakkında Bilgilerimi Katlarken Aynı Zamanda İnternetten Online Olarak ASP ve HTML Dersleri Aldım. Yaklaşık 10 Ay Kadar Boyle Gecince Kendime Yeni Bir Bilgisayar Alarak Oyunu Yazmaya Başladım.İlk Once Senaryoyu Yazdım Tabi. Yaklaşık 1 Ay Kadar Senaryo Yazımı Surdu.Sonra Kodlama Ve Değişik Programlarla Uğraştım.Programlardan Net Sonuc Alamayınca "NOT DEFTERİ" İle Kodları Kendim Yazmaya Başladım. Uzunca Bir Yol Aldım. Free Bir Servisten Host Ve Subdomain Aldım Oyunu Oyunu Yazdım Ama Hem Sunucuya Bağlı Olmadığından Hemde Free Olduğundan 3 Gunun Sonunda Coktu. Daha Sonra Oyunu Metin Tabanlı Değilde Hareketli Yapmak İstedim Ve Flash Karakterler Kodladım Uğraştım Yine Bir Free Adrese Yazdım.Oyunu Denedim Pek İyi Durmadı..
Sonra Tekrar Metin Tabanlı Oyuna Dondum.Neredeyse Herşey Bitti.Fakat Tek Başıma Herşeyi Yapamayacağım Bu İşte Bir Ortağa İhtiyacım Var.YUKSEK GELİR Garantisi Veriyorum.
GENEL OLARAK OYUN
--------------------------
- İndirmeden Tarayıcı Tabanlı Oynanacaktır.
- Bay-Bayan Karakterler Yaratılacak Ve Bu Karakterle Sanal Yaşamınız Şekillenecektir.
- İstediğiniz Meslek Olabilirsiniz(İnşaatcı,Makinist,TV Sunucusu,Vj) Okula Gidip Muzisyen Olabilirsiniz
- Ceşitli Mekanlar Acıp İşletebilirsiniz
- Aile Kurup Cocuklarınıza Gelecek Hazırlayabilirsiniz
- Spor Salonu,Halk Eğitim Merkezi Gibi Alanlarda Kendinizi Geliştirebilirsiniz
- Oyunda Sansurlu Olarak Bar'dan Gelen Karşı Cinsle Beraber Olabilirsiniz
- İcki,Sigara Kacakcılığı Yapabilirsiniz.Yakalanırsanız 3-50 Gun Oyundan Banlanır Hapse Girersiniz.
KISMEN BOYLE.... İLGİLENENLER [[email protected]] Veya PM