Uzun seneler boyunca internetten yaptığım araştırmalar ve calışmalar beni şu halime getirdi. İnternetten para kazanma nın nasıl zevkli bir his olduğunu ve internetten nasıl para kazanıp nasıl kar ettiğimi ayın belli zamanlarında İş Bankası hesabıma nasıl tıkır tıkır para geldiğini sana anlatmak ve tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Şimdi kazancını neden anlatıp kazandığın paraları paylaşmak istiyor bu insan sorunları mı var diye duşunebilirsin. Ancak bunun bir tek mantıklı bir acıklaması var. ''kazan kazandır'' sistemi. Ulkemiz de bu sistemle o kadar fazla kar eden ve kazananlar tanıyorum ki. Bu işi profesyonel olarak yapan ve kazanan ve ailesini gecindiren kişiler var. Seni bu konuda olumsuz yone ve duşuncelere sokan en onemli sorun internette, forumlarda , bloglar da paylaşılan gereksiz cop bilgidir. Bu bilgiler bu paylaşımlar insanları en başta caydırmakta ve cok buyuk bir pazarı kendisi itmektedirler. Bence cok buyuk bir kayıp, Ve cok buyuk ayıptır gercekten paraya ihtiyacı olan kişilerin bu durum sayesinde bu avantajdan faydalanmaması cok uzucu. Bunun yanı sıra Turkler olarak herşeye şupheyle yaklaşıp on yargılı olmamızın apayrı buyuk etkisi var. Bloğumun sağ panelinde adım soyadım E mail adresim mevcut on yargı endişe ve şupheleri olan kardeşlerim sorularını sorabilirler. En gec 8 saat icinde geri donuş yaparım.
İnternetten herkes para kazanabilir. Ancak gunluk 2 saat duzenli calışılması internetten para kazanmayı oğrenmek ve uygulamak icin cok buyuk fayda sağlar. Gunde 8 - 10 saat calışmak yerine gunde 2 saat calışarak para kazanmak ve vucudun yorulmaması cok buyuk fırsat bunu herkes bilir. Ancak sabırsız kişiler hemen ilk bir kac gunde kazanmak istediğinden problem buradan meydana gelmektedir. Orneğin kendimi ornek vereyim bu bloğu 1 seneden beri kullanıyorum. Her gun ozgun icerik paylaşıyorum. Bunun sayesinde blogum Google'de ilk sayfalardadır. Ozgun icerik her zaman cok cok onemlidir. Google'de ilk sayfalarda olmak istiyorsan ilk kural budur. Nerede ne kadar kazandığım tabiki onemlidir. Ancak ilk ay kazandığım miktar 400 TL olunca bu işe daha da onem vererek aylık gelirimi 1000 TL ye cıkardım. Bilmelisin ki internette normal yaşamda kazandığın dan cok cok fazlası kazabilirsin. İnternet mekansız bir iş yeridir. Sana hemen zengin olacaksın cok cok para kazanacaksın padişah gibi yaşacaksın demiyorum. Ancak gunde 2 saatlik calışarak aylık 1000 TL kazanmak sence hoş olmaz mı? Mutlaka herkes ister bu herkesin arzusudur. Ama en onemli kural sabırlı olmaktır. Meyvelerin zamanla almaya başlayınca cok daha hırslanıp interneti normal insanlar gibi kullanamıyacaksın her gorduğun urunden nasıl para kazanırım diye kafayı kıracaksın aynı benim gibi.
Ben internetten para kazanmayı bu işin profesorlerinden eğitim alarak başardım. Hala bugun yeni şeyler buldukca kendim uygularım. Sonuc başarılıysa da paylaşırım. İnternetten para kazananlar nasıl kazandığını genelde anlatmaz. İnternetten para kazanmak ile ilgili yorumları olanlar internetten para kazananlar değildir. Aksine kazanamayanlardır. Bu sebeple sen hep kazanamayan kişilerin yorumlarını okursun. Kısacası ve ozu yolunu uzatmadan kestirmeden gitmek istiyorsan bu konuda bilgi edinmen icin bazı kitaplar tavsiye edeceğim. Senin icin hazırlanmış bu kitaplar yardımıyla internetten para kazanmanın yontemlerini en iyi sekilde; deneme / yanılma metotuna gerek kalmadan oğreneceksin. Bence bir işi oğrenmenin en iyi yontemi, o konuda profesyonel insanların tecrubelerinden faydalanmaktır.
Gercekten internetten para kazanmak icin ; internetteki ticarete dahil olmalısın. Sermaye gerekmez gunluk sadece 2-3 saat calışman gerekli. Bu konuda sana tavsiye edeceğim en guvenli rehber GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti'dir. GooMass kullanıcılarından kazanamayan olduğunu sanmıyorum. Cunku Goomass hakkında hicbir yerde tek olumsuz yorum gormedim duymadım. Ozellikle teknik destek konusunda cok hızlı ve başarılılar. Seni kendi kaderine bırakmazlar. GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile normal bir internet kullanıcısı dahi bir vakit sonra istemesede kazanmaya başlar. Zaten turkce en geniş ve en kapsamlı bulabileceğin tek rehberdir. GooMass yazarları kendilerini bu alanda kanıtlamışladır.
Hadi bakalım herkese bol bol şanslar bol bol kazanclar diliyorum.