Arkadaşlar Aklımda Bir Proje Var. Maddi Manevi Destek Ben Sağlayacağım Ancak Biliyorsunuz Ki Birlikten Kuvvet Doğar.
Proje Acıklaması : Projem 3 Sitenin Konusu Kapsayacak Buyuk Download Forumu Kurmak. Burada Neler Yapacağız.
Oyun İndirme Forumları , Film-Dizi İndirme Forumları , Script İndirme Forumları Olarak Ana Katagorileri Olmak Şartıyla Sitemiz Acılacak Tabikide Bir Kac Alandada Destek Sağlanacak Ama Amac 3 Buyuk Konuda Tek Site Yaratmak. Sizden İstediklerim Bana Destek Sağlayan Kişilerle Ortak Havuz Sistemi Kurmak ve Paya Duşeni Almak.Sitede Premium Uyelik Tarzı Uyelikler Satılacaktır. Bize Gerekli Olan Nedir Diye Sorarsanız.
Domain Adı Duşunmedim Sizlerden Cıkan Fikirlerle Yola Cıkacağım Sitemizi Guncel Tutarak Ust Seviyelere Getirmek Ben Bunu Tek Başına Başka Bir Konuda Başardım Yeter Ki İstek Olsun.Yaş Sınırlamasına Gelince Bana Kalsa Onemli Değil Akıl Yaşta Değil Baştadır diye Soz Var. Yanlız Olgunluk Onemlidir Benim İcin Sacma Sapan Şeyler Yapmayıp Olgun Davranan Herkez Ortalık Sağlayabilir.
Site İcin Gerekli Yetkili Alımları Soyle Olacak ;
3 Admin
2 Co-Admin
2 Super Moderator
2 Moderator
5 Katagori Moderatoru
Ve Diğer Yeteneklere Gore Coder, Grafiker , Uploader Gibi Ek Rutbeler Verilecektir.
İletişim İcin : [email protected]