Turkiyede Yeni Bir Oluşum !
1. permalink
Merhaba Arkadaşlar Şuan yeni bir oluşum ile Turkiye'ye girmekteyiz.130 Ulkede faaliyet gosteren, mukemmel teknolojik urunlere sahip olan, inanılmaz bir kazanc imkanı sağlayan bu global oluşumda en tepede olmak istermisiniz ?

Ben 28 ekimde başladım 280$ + 300$ bonus = 580$ kazandım şuan icin 3 gunde ŞAŞKINLIK VERİCİ BİR KAZANC İMKANI

Şuan 18 Ekimde başlayan calışmalarımızla beraber 500 Kişilik bir ekibe ulaştık.

Hedef 1 Yılda Turkiye de 50.000 kişi. Rusyada 62.000 Almanya'da ise 32.000 uyeye sahip bir firma.

Hergun Japoncadan tutunda turkceye varana kadar global iş anlatım sunumları !

- Sınırsız derinliğe kadar kazanc imkanı
- Haftalık değil, aylık değil ! 3 DK da anında kazanclarınızı cekebiliyorsunuz ( Kazanc oluştuktan 3 dk sonra )
- Video mail, video-bulten, 3d wall, %90 gelen kutusu garantili mail, video blog ve sayamadığım buna benzer bir cok hizmet...

İşinizi buyutmek isteyen esnaflar,firmalar,networkculer (avon, forever, avo inc, anway, orfilame, herbilafe vb.. ) icin inanılmaz bir Fırsat !

ya da Kazanc elde etmek isteyen ek iş arayanlar icin mukemmel bir gelir imkanı !!!

Hergun 15:00 ve 21:00 da iş hakkında VİP Odalarımızda canlı iş tanıtım toplantılarımız duzenlenmektedir.

İlgilenen arkadaşlar maillerini konu uzerinden ya da pm yoluyla paylaşsınlar kendilerine sunum adresi gonderilecektir ve gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

EDİT: ARKADAŞLAR FİRMANIN OZEL PROMOSYON KAMPANYASI 13 ŞUBAT'ta BİTİYOR.NETWORKCULER VEYA BU İŞE GRUP OLARAK GİRMEK İSTEYENLER KACIRMASIN.

13 Şubat'a kadar bu işe girip 4 Ref kaydenen Kişilere Asıl kazanclar harici ekstra 150$ Promosyon, 12 Kişi Kaydeden'e 600$ Promosyon, 24 Kişi Kaydedene 1200$ promosyon.

Ben 3. Ayıma girdim şuan itibarı ile ( 13.11.2012 ) . Şuan Totalde 535$ + 600 $ bonus = 1135$ Kazanca ulaştım

Ve ilk cekim işlemimi tamamladım.470$ hesabıma cektim.Dekont Aşağıdadır :

Ekli dosyayı goruntule 5383