Arkadaşlar bu sistemi 15-20 gundur araştırıyorum ve sonunda girdim.Oldukca karlı bir sistem bu yuzden bende sizinle paylaşmak istedim.
Sistemin calışma şekli; reklam alanlarını 'x' dolara kiralıyorsunuz ve bu reklam alanlarına belirli periyotlarda belirli miktarlarda tıklanmasını istiyor kiraladıgınız kişiler.Siz de bu tıklanma sayılarını kendiniz oluşturmak yerine, 50 dolara 100.000 tık sayısı satın alıyor ve bu tık sayılarını bu reklam alanlarına yonlendırıyosunuz.Az once bahsettigim belirli periyot gectiginde ise '2x' dolarınız oluyor.
Guven konusuna gelince ise, sitenin yaklaşık 200.000 uyesi var ve 100den fazla dolar milyoneri var.10 civarı ulkede ofisleri var ve Avrupa'nın ceşitli ulkelerinde seminerler etkinlikler duzenliyorlar.Sistemin turkiye forumundaki bir arkadaş bir sure once İngiltere seminerine katılıp CEO ile fotograf cektırıp foruma koymustu.Ayrıca sistemde yaklaşık 1 yıldır para kazanan Turk arkadaşlar var ve paralarını coktan 10'a 20'ye katlamış durumdalar ve ayda 4-5bin doları gecen sabit gelire ulaşan uyeler var.Bunların hepsinin kanıtını da koyuyorlar siteye.Ayrıca bu astronomik gibi gozuken rakamları gorunce korkmayın, kesinlikle 300-600 dolar arası bir yatırımlara bu değerlere ulaşmanız cok uzun surmeyecektir, cunku başlayanların hemen hepsi boyle başladı zaten.
Sistem referans sistemini destekliyor, ve referans sayısı fazla olan kişiler daha hızlı para kazanıyor, ama bu demek değil ki referanssız olmaz, benim mesela hic referansım yok ama bu kazanmaya engel değil.Eğer stratejini dogru yaparsan referanssız da buyuk paralar kazanabilirsiniz.
Eğer sistem hakkında daha fazla bilgi almak ve katılmak isterseniz bana ozel mesaj yoluyla yada ferhatemre33 et hotmail 'i msnden ekleyerek yada mail atarak ulaşabilirsiniz, aklınıza takılan tum sorulara yanıt verebilirim.