Merhaba arkadaşlar bilindiği uzere bir cok genc bilişim işine adım atmak istiyor ancak yeterli bilgileri olmadığından atamıyorlar işte ben buna cozum olarak genclerimize (her yaştan insanlara) eğitim veriyorum bilişim işinde baya bi tecrubem oldu konu sonunda paylaşacağım.

Danışmanlık Hizmeti:

Bircok insan elindeki parayı nasıl değerlendireceğini bilemiyor ve bunun uzerine ceo ve danışmanlardan yardım almak istiyorlar ancak hepside pahalı olduğu icin geri vazgecip kendileri karar veriyor ve işin sonunda pişman olanlar oluyor ben boyle arkadaşlarımızın paralarını iyi değerlendirmelerini sağlamak ve Turkiye'nin finansal olarak yukselmeye bir kum tanesi kadarda olsa destek vermek amacıylar yardımcı oluyorum guvenlik konusundan tereddut eden varsa paranıza dokunmuyorum para sizde oluyor yanlızca ben size tavsiyelerde bulunuyorum ve maliyetlerinizi hesaplayıp gelirinizi bildiriyorum.

Tecrube:

Tecrube olarak bilgim fazla bircok şirkette calışdım hosting firması ve tır firmaları gibi ve bunlarda fazla maliyet gerekdiren işlerdir onun icin buralarda biraz tecrube elde ettim calışdığım firmalarda muhasebeden sorumluydum ve oda yeterince eğitim oldu bana.

Eğer benden destek almak isterseniz pm yoluyla yada [email protected] mail adresime mail atarak veya 05076291411 (Meşgul olduğumda kapıyorum eğer kaparsam mail yolunu deneyin.) arayarak ulaşabilirsiniz.