Merhabalar
Satıcılar ve urunu son kullanıcıya ulaştıracak webmasterlar arasında kopru vazifesi gormesi amaclanan http://www.ortakhedef.com acıldı.
Sistemin Genel Ozellikleri ve Amacı
ORTAK HEDEF ’in amacı, Internet uzerinden satış yapan şirketlerin daha cok alıcıya ulaşmasını sağlayacak olan bir İŞBİRLİĞİ Modelidir.
Web Siteleri kanalıyla satış yapmakta olan şirketler, ( SANAL MAĞAZA ), bu sayede urunlerini bircok değişik web sitesinde de satabilme imkanı bulacaktır.
Bir ceşit Sanal Bayi de diyebileceğimiz bu siteler kanalıyla, ( SANAL ORTAK ), SANAL MAĞAZA ’lar hem SANAL ORTAK ’larının yakın cevresine, hem de onlara ulaşan tum ziyaretcilere urunlerini sunma şansı bulabileceklerdir.
Boylece bir anda cok sayıda 'Bayi' tarafından urunleri satılan bir şirket olma ozelliğine kavuşacaklardır.
SANAL ORTAK ’lar ise bu buluşma sayesinde sitelerinde bircok urun ve hizmeti satabilme ve kazanc elde etme şansına sahip olacaklardır.
SANAL MAĞAZALAR, sadece “ Satış ” işlemi gercekleştiği ve kendilerince onaylandığı zaman Hizmet Bedeli odeyeceklerdir. GOSTERİM ve TIKLAMA icin herhangi bir ucret odenmeyecektir.
Kişisel notlar:
ortakhedef.com'la hic bir ticari bağım yok. Kendileri bana turkwm.com aracılığıyla ulaştılar ve Turk webmasterlarına bu sistemin duyurulması icin yardım istediler. Sistemin yazılımcısı ile konuşmamızın ertesi gunu şirket yetkilileriyle de goruşup detaylı bilgi aldım. Gercekten de webmasterlar icin uzun omurlu olacak bir kazanc kapısı olacağına inanıyorum. Bir account acıp sisteme login olduktan sonra ilk incelemem hemen bana eski cj.com gunlerini hatırlattı. Sistem tamamen aynı mantıkla işliyor. SANAL MAĞAZA ve SANAL ORTAKLAR şeklinde iki hesap turu arasında bir kopru vazifesi goruyor. (Eskiler bunun cj.com'daki merchant account ve affiliate account olduğunu hatırlayacaklardır)
Dikkat etmeniz gereken en onemli konu; ortakhedef başvurunuzun onaylanmasının ardından sisteme login olur olmaz diğer sistemlerde alışık olduğunuz gibi hemen affiliate kodlarını almak yerine SANAL MAĞAZA olarak tabir edilen reklam verenlere sistem uzerinden ayrıca başvuru yaparak onlardan da onay almanız gerekiyor olması. Bu aslında iceriğine gore reklam almak isteyen ve ziyaretci profilinden maksimum verimi almaya calışan webmasterlar icin oldukca yararlı bir ozellik.
Sistem hakkında sorularınız varsa lutfen yazınız. Ayrıca goruş ve onerilerinizi de şirket yetkililerine iletebilirim.
Saygılar